Wednesday, October 9, 2013

Blinq Beauty Drink bandar baru bangi, putrajaya, serdang, kajang


Assalamualaikum semua.
harini terlalu banyak kita lihat produk-produk kesihatan di pasaran sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. 

sebelum menceburkan diri dalam menjual blinq beauty drink ni pun yan sendiri confuse. Mana satu nk pilih ni. semua orang dah sibuk makan supplement itu supplement ini. yan bila lagi. takot kalau x jaga dari muda, nnti dah tua baru nak mengigau mencari. dengan pelbagai produk dari kakton sampai la ke produk2 collagen yang lain. semua bagus-bagus. semua yang makan beri kesan positif. Alhamdulillah. betul la dalam berniaga ni kene memberi manfaat pada orang ramai. kalau x memberi manfaat, tiada siapa pun nak melabur. ye dak?

so until one day jumpa orang pos pasal blinq beauty drink. masa tu pihak hq baru je ade berapa ratus like. skng da beribu-ribu. ape yang buat produk ni lebih special dari yang lain sbb bahan-bahan utama dalam blinq beauty drink ni berunsurkan makanan sunnah nabi S.A.W

masa tu dah sedia maklum dah.
yang kurma tu bagus
habatussauda tu bagus
madu tu bagus
buah delima tu bagus

rasa nak cuba sgt2 dah

dapat tahu pulak ade buah durian belanda!
lagi la rasa nak cuba.
sbb buah durian belanda ni kaya dengan anti aksidan yang melawan sel-sel kanser. 
ni bukan saya yg kate. ni dah dibuat kajian.

as perempuan, kene la beware bab-bab kanser ni.
dalam badan kite ni semua ade tumor. cuma aktif atau tak je. jadi untuk langkah berjaga-jaga kene lah bertindak dari sekarang. 
dan bukan perempuan je kene berjaga. lelaki pun ade kanser ya. so kena la sama-sama menjaga :)


Kehebatan setiap sachet BBD:

1. BBD merupakan produk yang mempunyai 3 kelebihan dalam 1 sachet iaituMEMUTIHKAN KULIT, mengandungi MAKANAN SUNNAH sepertiHABBATUS SAUDA, MADU DAN KURMA untuk meningkatkan kesihatan dan juga L-CARITINE yang bertindak sebagai FAT BURNER untuk pembakaran lemak.

2. Kandungan COLLAGEN,GLUTATHIONE, dan VITAMIN C dlm BBD adalah LEBIH TINGGI iaitu 15000mg setiap sachet dan sesuai mengikut serapan tubuh anda

3. L-TAURINE untuk memberi TENAGA dan CHITO-GLUCAN untukMENYERAP MINYAK dari makanan. Ini juga dapat membantu proses SLIMMING.

4. GUARANA dapat MEMBERIKAN RASA KENYANG dan FIBBERuntuk menyenangkan PELAWASAN

5. SOURSOP merupakan telah terbukti AGEN ANTI-KANSER dan merupakan ramuan aktif BBD

6. BUAH DELIMA sebagai ANTI-OKSIDA yang KUAT.

7. Pemanis yang digunakan adalah Stevia dan sangat sesuai untuk pesakitkencing manis

8. BBD menggunakan APPLE EXTRACT yang ASLI sbg perasa dan bukan artificial


alhamdulillah lepas nak  masuk 3 bulan ambil blinq beauty drink ni, kesihatan badan banyak meningkat. setiap pagi mesti melawas. and yang paling best sekali, berat badan pun sama-sama turun. :) i am so happy.

kesan positif ni bukan yan sorang je yang rasa, jom tgk feedback dari customer-customer yan

amira. dulu, berisi, jerawat dan bekas jerawat tak hilang
kini: berat badan turun, muka semakin runcing, dan muka semakin berseri-seri! alhamdulillah

zana menghidap ekzama bertahun-tahun. alhamdulillah dengan blinq beauty drink penderitaan gatal ekzama dia semakin hari semakin pulih. Alhamdulillah. 
pada sesiapa yang ingin yan bantu untuk lebih sihat dan cantik dan lebih yakin berhadapan dengan orang ramai boleh direct contact yan di


or sms/whatsapp 0137009146

terima kasih! 

:)

0 comments: