Monday, March 10, 2014

Harga Blinq Beauty Drink. Berbaloi atau tidak?RM150??? Adakah mahal utk menjaga kesihatan dalaman dan kecantikkan luaran anda?? Cuma rm5 sehari... mungkin anda tak sedar kdg2 segelas air blended kat luar sana blh mencecah rm10 segelas ...

Apa yg anda dpt dr minuman itu? Khasiat? kebaikannya? hasilnya? dapat penyakit adalah...

Saya ajarkan anda apa yang boleh dibuat dengan RM 150, pelaburan bijak bila anda dapatkan 1 kotak Blinq Beauty Drink, ada apa dalam kotak hitam ini??

Ramai yang dah cuba, ramai yang dah tahu khasiat yang terkandung didalam Blinq Beauty Drink, Ianya GABUNGAN MAKANAN SUNNAH NABI S.A.W dan juga bahan-bahan yang aktif serta bermanfaat untuk tubuh badan kita, terdapat MADU, KURMA , HABBATUSAUDA yang berfungsi membekalkan tenaga dan memulihkan kesihatan dalaman, bahan seperti GLUTATHIONE , VITAMIN C, COLLAGEN yang membantu memelihara kecantikkan kulit, DURIAN BELANDA menjadi benteng kepada penyakit yang kronik dan merbahaya, Ekstrak STEVIA digunakan sebagai pemanis didalam Blinq amat istimewa yang membuatkan Blinq Beauty Drink selamat digunakan oleh semua orang walaupun mereka menghidap kencing manis atau darah tinggi, kerana Stevia mampu menstabilkan gula dan tekanan darah tinggi. DELIMA digelar ’superfruit’ mengandungi antioksidan yang unggul diterajui oleh asid ellagik yang berupaya melindungi kalenjar prostat, payu dara, organ paru-paru dan jantung atau sistem kardiovaskular.

Tidak habis setakat itu, Blinq Beauty Drink juga mempunyai GARCINIA yang membantu meningkatkan metabolisma badan dan memerangkap lemak yang masuk ke dalam badan melalui pemakanan kita setiap hari serta GUARANA yang membantu mengekalkan keremajaan anda..

Kini anda sudah tahu apa yang berbaloi dengan RM 150.00 jika ingin dibandingkan dengan diri anda yang penting dan tidak ternilai harganya, sayangi diri kita dengan Blinq Beauty Drink.

Dapatkan Blinq Beauty Drink anda hari ini dan rasai kehebatannya..

SMS / whatsapp ke 013-7009146 dapatkan secara COD PERCUMA ke bangi, kajang dan putrajaya

atau layari www.blinqbeautyboutique.com untuk maklumat lanjut 

0 comments: