Wednesday, April 9, 2014

Blinq Body Scrub



Mandian yang sungguh menyegarkan disamping mendapatkan kulit yang lebih segar dan sihat. Dengan adunan aroma Coffee / Orange / Peppermint. Ditambah pula dengan minyak argan dan garam bukit yang bertindak seperti aromatherapy yang dapat\ menenangkan minda anda.

"BODY SCRUB" Ramai yang menggangap ia tak penting! Tahukah anda sejak zaman nenek moyang lagi ia digunakan untuk menyental kulit bagi rawatan penjagaan kulit. Sebelum kewujudan teknologi canggih, masyarakat zaman dulu membuat sendiri lulur badan menggunakan sumber alam semulajadi.

Fungsi Blinq Body Scrub :

- Menanggalkan sel kulit mati yang mendap dalam liang pori2
- Mengembalikan kebersihan kulit daripada kekotoran
- Menegekalkan tenaga
- Memberikan warna kulit nampak sekata
- Menghindari bau badan & bau peluh
- Mengurangkan tekanan & keletihan

Blinq Body Scrub (Coffee / Orange / Peppermint) (200gm)
Coffee (NOT131103256K), Orange (NOT131103257K), Peppermint (NOT1311104140K)

Kini diperkaya pula dengan Minyak Argan & Garam Bukit.

* Meneutralkan radikal bebas
* Melindungi tisu-tisu pengantara 
* Melancarkan peredaran darah seluruh badan
* Membantu merawat tumit kaki yang merekah
* Membantu dalam penyembuhan penyakit kulit
* Melembab & me"relakskan" kulit

RM40 sahaja FREE pos

mana nak dapat SCRUB MURAH dan BERKUALITI mcm ni? hehe

sms/whatsapp 013 700 9146 for more details 

Sunday, April 6, 2014

Body scrub menghilangkan hitam ketiak :)

MENGAPA PENTINGNYA SCRUB UNTUK TUBUH KITA :)

● Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah

● Menanggalkan sel sel mati serta daki pada badan

● Memutihkan bahagian bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak

● Mengurangkan tekanan dan keletihan

● Mengekalkan tenaga

● Menghindarkan bau badan dan peluh berbau

● Memperbaiki tekstur kulit.

● Mengurangkan dehidrasi

Selalunya bakal bakal pengantin rajin scrub badan before kawin.. sbb nak dpt kulit licin gile. Xnak bakal husband tgk berdaki celah2 mane tah.

Ape salahnya kite yg masih ade banyak lagi masa ni pakai n amalkan scrub badan ni. Memang korang semua kulit halus cantik licin dan bersih la.
N yang paling best badan jadi wangi je :) lagi lagi lepas sembur perfume sikit. Hehe
Jom dapatkan scrub ni. Ade dua je haruman mint n orange. Dua dua ni refreshing sgt ^_^ kite bagi free pos utk scrub ni.

RM40 sahaja perbottle #freepostage

#scrub
#fresh #smooth #beautiful #skin #bersih #buangdaki #lembut #licin #cantik #gebu #0137009146 #byYanrosy