Sunday, November 19, 2017

Trudolly by Fazura


Nur Fazura. Siapa yang tidak kenal dengan artis yang serba boleh dan sememangnya cantik ni? 

Ramai yang memuji kecantikan Fazura walau kadang-kadang dia cuma tampil dengan "bare face" sahaja. 


kalau tak cantik, takdelah Fattah Amin pun terpikat kan? hehe

September lalu Fazura telah berkongsi rahsia kecantikann yang diamalkan sejak 10 tahun lalu. 

Katanya setiap hari Fazura akan memakan buah-buahan segar dan kini di botolkan untuk membantu ramai lagi orang untuk tampil sihat dan cantik sepertinya. 

Fazura bersama Produk keluarannya sendiri
Mari kita tengok apa yang ada dalam kotak pink yang comel ni. Untuk menghargai Peminatnya dan Pengguna Trudolly, Fazura dah siapkan tandatangan beliau sendiri tanda kasihnya. hehe comel betul.




Bukan 1 produk tapi dua dalam satu kotak!! 

Wow! 

Satu kotak comel yang mempunyai dual effect yang power. 

1. Beauty Booster 
Kebaikan Beauty booster yang anda perlu tahu:
* Mencerahkan kulit secara sekata semulajadi
* Meremajakan kulit 
* Menghilangkan jerawat
* Memudarkan parut dan jeragat

Cara pengambilan Beauty Booster:
* Kunyah 1-2 tablet pada waktu pagi.

2. Detox Pro 
Kebaikan Detox Pro yang anda perlu tahu:
* Membuang toxin di dalam badan
* Mendapat berat badan yang ideal 
* Meningkatkan stamina dan tenaga dalam badan
* Memperbaikpulih sistem penghadaman

Cara pengambilan Detox Pro:
* Kunyah 1-2 tablet pada waktu malam. 

Anda digalakkan untuk minum 2-3 litre air kosong untuk kesan yang maksima

Mari kita tengok apa kata mereka yang dah menggunakan Trudolly ni 


Testimoni trudolly






banyak lagi lah!

kalau nak dapatkan update terkini dan promo-promo yang best boleh lah follow ig : @trudolly.faz

Kami juga masih membuka tawaran untuk menjadi agent Trudolly. Dengan modal serendah RM700 anda boleh menjada ribuan ringgit sebulan! 

Jom join kami whatsapp 0137009146. 







Monday, November 7, 2016

REZEKI TAK PERNAH SALAH ALAMAT - Berjaya, Kaya dengan Dexandra Perfumes


REZEKI TAK PERNAH SALAH ALAMAT

Pagi-pagi lagi salah sorang Usahawan De'Xandra dah cod;

👉 8 botol Perfume De'Xandra kat customer ON THE WAY nak pegi keje

Seronoknya bila dapat berkongsi rezeki Allah dengan orang lain gembira

Terima kasih Allah

Anda pun nak join Usahawan De'Xandra ni?

Anda nak tau Usahawan De'Xandra ni buat bisnes apa?

Okay la....kalau nak tau, boleh WhatsApp kami;

0137009146
yanrosy.com

Thursday, December 17, 2015

Perfume haram bagi wanita memakainya?




TV arus perdana sudah puluhan tahun menayangkan kepada kita IKLAN YANG TIDAK PATUH SYARIAH. Termasuk iklan minyak wangi.
Seorang perempuan seksi sembur haruman yang menggoda, lalu berjalan lenggang lenggok dengan lirikan mata kepada lelaki di jalanan yang memandang. Lalu digambarkan lelaki jatuh hati dan mengekori wanita tersebut. 
Sebab itu agaknya bila sebut PERFUME, ramai pandang negatif kan? Apatah lagi yang jualnya saya yang berlatarbelakangkan pengajian Islam. Isteri ustaz pulak tu. Ish..ish..
Mari saya kongsikan. PERFUME tidak bersalah. Islam tidak menolak penggunaannya dalam kehidupan seharian, malah amat digalakkan berwangi-wangian dalam tujuan-tujuan yang tidak bersalahan dengan syariat dan bahan-bahan yang digunakan adalah tiada unsur syubhah. Bahkan beroleh pahala. 
1. Lelaki yang ingin ke masjid
2. Isteri untuk suami 
3. Untuk diri sendiri wangi sekadarnya
4. Ketika mahu solat 
5. Dijadikan hadiah
6. Untuk mengatasi masalah badan berbau yang buat orang lain tak senang.

dan banyak lagi. 
Fitrah manusia suka wangi. Dan berwangi-wangianlah mengikut garis panduan Islam. 
Jangan ikut style 'omputih' yang TV Malaysia kita duk tayang tu ya 
smile emoticon
Nota: Dexandra perfumes alkohol berasaskan tebu.
Petikan dari Stokist Dexandra - Pn Najibah Mustaffa


Dapatkan Dexandra Perfumes yang diyakini halal dan boleh dibawa solat dari yanrosy.com

Whatsapp ke 0137009146 jika anda berminat untuk memilikinya atau menjadi salah seorang agent Dexandra Perfumes.