Thursday, December 19, 2013

Perfume 100% Original tapi MURAH!!


1) 100% kandungannnya original dan tahan lama.

2) Reject perfume biasanya disebabkan 3 faktor. ( botol yg direject kerana calar atau rosak tulisannya,kotaknya direject dan kandungan kurang elok)

3) Ia direject semasa dihasilkan (production), semasa penghantaran dan semasa ia di periksa (QC)di kedai2.

4) biasanya reject perfume dijual lebih murah dari yang dipasaran(20%-40%)

5) tiada kotak akan diberikan. akan digantikan dgn pouch kain.




6) RECOMMENDATIONS :sesiapa yang memng mahu gunakan perfume ori tetapi tak mampu keluarkan duit rm 200-rm 300.sesiapa yang tidak kisah tentang botol yg rosak (luaran yg rosak).sesiapa yang memang bekerja di pejabat.Tidak sesuai diberi sebagai hadiah hanya penggunaan sendiri dan sukakan bau yang long lasting.
8) HARGA : RM 150 -190 (100ml)
AVERAGE HARGA : RM 160.



Monday, November 25, 2013

15 Minyak Wangi Wanita Yg Membuat Lelaki Tertarik.- 15 Perfumes To Get Him to Notice You-

15 Perfumes To Get Him to Notice You

15) Chanel no5

One of the oldest perfumes on the market, and with good reason. Not only will he notice you, but he'll remember that scent for the rest of his life.




14)  Hypnotic Poison



Not a subtle perfume by any means, but it will definitely get noticed. This bold, musky fragrance is enchanting.


13)  Moon Sparkle by Escada

With just a hint of candy, this sweet floral will turn heads as it trails after you.




12) Happy by Clinique

A scent that can really uplift you with one sniff, we love this mix of fruit and floral essences.


11) Romance by Ralph Lauren
This gingery-floral perfume is heavenly and will be sure to make him sniff (and look!) twice.
10) Chance by Chanel
He'll want to take a chance on you after getting a whiff of this delightful combination of violets and citrus.





9)  Maybe Baby by Benefit
This sparkling scent from Benefit is flirty and fun, not too strong, just enough to stop someone in their tracks.



8) Obsession by Calvin Klein
An oldie, but a goody! This is a mysterious fragrance that is bold without being overpowering.



7) Lovely by Sarah Jessica Parker
Lovely is truly the word for this subtle fragrance that will keep him guessing and wanting to know more.





6)  Far Away by Avon
Get his attention and save money doing it! Far Away may be inexpensive, but it smells rich with notes of amber and musk.


5) Princess by Vera Wang
This is a complex scent that features a mix of apples, vanilla and royal musk -- a sensual delight for the senses.






4) Daisy by Marc Jacobs

This is a fun scent that creates imagery of bubbles and happiness. It's light amber afternotes will leave him wondering just how mysterious you really are!






3) Euphoria by Calvin Klein
This perfume's unique blend of fruity and floral notes will hit just the right note with men.






2)  Burberry Brit
Released in 2003 to instant success, Brit's combination of pears and vanilla will really get his attention.






1) Dolce & Gabbana Light Blue
This light and airy scent with hints of jasmine and amber will definitely spark some interest!




well, wearing perfume is so much enchanting! come and get from us with cheaper price from the counter. 
leave us a message or sms/whastapp 0137009146 for your favourite perfumes!

or like us in facebook www.facebook.com/byYanrosy

Thursday, November 14, 2013

blinq beauty drink official website page


assalamualaikum.. pada sesiapa yang ingin tahu lebih lanjut tentang kehebatan dan khasiat-khasiat blinq beauty drink boleh visit ke website blinq beauty drink and boutique

health and beauty supplement yang terhebat abad ini!
jangan lepaskan peluang.
:)
pada yang belum mencuba kehebatan blinq beauty drink boleh la cuba.
melihat peningkatan pada kesihatan dan kecantikan diri anda pasti anda kesal kerana tidak mencubanya lebih awal lagi!

Friday, November 1, 2013

BLINQ BEAUTY DRINK minuman kesihatan yang hebat!

Didalam Blinq Beauty Drink, terdapat 11 ramuan aktif yang digunakan seperti Glutathione, Collagen, Vitamin c, Durian Belanda (Soursop), Guarana, Habbatus Sauda, Kurma, Stevia Extract, Delima, Madu dan Garcinia!

Kebaikan Blinq Beauty Drink

Fakta #1  GLUTHATHIONE
mampu mencegah dari pembentukan melanin gelap sekaligus menjadi ejen pemutih. Ianya mampu meningkatkan imunisasi badan, mencegah barah dan melambatkan proses penuaan. kulit semakin cerah serta awet muda.

Fakta #2  COLLAGEN
Boleh menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang, membantu mengurangkan keradangan, memulihkan penyakit saraf dan mampu menghasilkan pola tidur yang baik, badan yang sihat kerana mempunyai tidur yang mencukupi.

Fakta #3  VITAMIN C
Mampu mempercepatkan pemulihan luka,melecur,gusi berdarah serta pelbagai penyakit yang berkaitan dengan kulit seperti dermatitis dan kudis, boleh baik dari sebarang masalh kulit

Fakta #4  KURMA
Mampu mengurangkan risiko strok kerana kandungan kaliumnya yang tinggi disamping mendapatkan detakan jantung yang lebih teratur, kandungan aspirin yang tinggi didalam kurma mampu mengurangkan rasa sakit dan demam serta boleh menurunkan tekanan darah, dan boleh mendapat metabolisma yang tinggi

Fakta #5  STEVIA EXTRACT
Mampu mencegah kencing manis, darah tinggi dan lemah jantung, mencuci buah pinggang, mengeluarkan toksik badan, meransang sistem imunisasi, mengalakkan hormon testoren dan mampu menyingkirkan asid urik (gout), mengelakkan batu karang, memberi tenaga dan mamou memecah lemak dan membunag kolestrol dalam darah

Fakta #6  DELIMA
Membaik pulih fungsi hati dan limpa, mencuci buah pinggang dan salur kencing, membantu penghadaman, membuang lemak-lemak berlebihan, mangelak alahan bagi wanita mengandung, membaiki sistem pembersihandan pengaliran darah, merawat dan memulih pesakit kencing manis, menambah tenaga dan mengelak dari penyakit lemah tenaga batin

Fakta #7 GUARANA
Menghalang saluran darah daripada tersumbat, memerangi radikal bebas, mengaktifkan sel sistem saraf, membaiki sistem penghadaman, melindungi hati, awet muda, menguatkan keupayaan seks dan mampu membuat kulit semakin lembut dan licin

Fakta #8  GARCINIA
Menghalang pembentukan lemak akibat daripada pengambilan makanan yang berlebihan, meningkatkan keupayaan badan, membekalkan tenaga serta mengurangkan selera makan, membakar kalori, mengurangkan kadar kolestrol dalam gula, dan meningkatkan sistem imunisasi badan

Fakta #9  HABBATUS SAUDA
Meningkatkan tenaga secara optimum, sebagai anti radikal bebas dalam darah, melambatkan penuaan, membantu mengalami masalah diabetis dan pengerasan saluran darah, mengatasi masalh kencing tidak lawas, kencing tidak puas, terpaksa meneran kuat untuk kencing, kerap kencing, air kencing keluar sedikit-sedikit dan kencing malam

Fakta #10  DURIAN BELANDA
Buah dari pokok Graviola adalah pembunuh semulajadi sel kanser yang ajaib dengan 10 ribu kali lebih kuat daripada segala jenis kanser, kesan anti tumor/kanser yang sangat kuat, dan boleh menyembuhkan segala penyakit kanser, anti bakteria/fungus, melawan berbagai jenis parasit dan cacing, serta mengurangkan tekanan darah, kemurungan dan stress

Fakta #11 MADU
Dapat meningkatkan hemoglobin , mencegah dari serangan anemia, menjaga stamina dan kesihatan wanita yang sedang mengandung, memperkuat sel darah putih, mengatasi sembelit, allergi dan penyakit asma


sms/whatsapp sy 0137009146 untuk tempahan. Jom sama-sama cantik, sihat dengan mengamalkan minuman kesihatan yang berunsurkan makanan-makanan sunnah Nabi S.A.W

Thursday, October 31, 2013

Peluang Dropship

Dropshipping?? ape tu??

DROPSHIP  bermaksud rantaian perniagaan diantara DROPSHIP COMPANY, PENJUAL dan PEMBELI dimana PENJUAL tidak perlu meyimpan stok dan mengeluarkan modal tetapi menggunakan platform dropship daripada DROPSHIP COMPANY kepada PEMBELI . PENJUAL mendapat keuntungan daripada  RM harga jual - RM harga borong   : UNTUNG/PROFIT.   PENJUAL hanya fokus kepada MARKETING, SALES & CUSTOMER SERVICE  dan menjual menggunakan pelbagai platform seperti facebook/website/blog/catalog/forum dll. DROPSHIP COMPANY akan menguruskan segala pembungkusan dan penghantaran kepada pembeli dengan meletakkan alamat penjual sebagai pengirim.


KELEBIHAN DROPSHIPPING
Setiap perniagaan memerlukan modal, product, pekerja, kedai untuk berniaga, Zaman yang sedia CANGGIH membantu ramai usahawan berniaga menggunakan Talian Internet sbg platform perniagaan tetapi ramai yang tidak mampu kerana
" tidak tahu dimana mendapatkan pemborong,"
" tiada masa untuk menguruskan penhantaran, pengambilan stok"
" perlu melabur untuk mendapatkan stok" 
" perlu bergerak kesana kemari untuk pengurusan, " 
"memerlukan fokus yang tinggi dan bila masanyer nak mempromote produk" 
sedangkan tanggungjawab sbg pekerja, student atau surirumah sepenuh masa pun sudah membebankan.

Oleh itu perniagaan DROPSHIP diperkenalkan kepada sesiapa yang ingin berniaga.


FOKUS DALAM PERNIAGAAN DROPSHIPPING

Sebagai ahli dropship kepada company kami, anda hanya perlu fokus kepada beberapa perkara yang paling penting dalam perniagaan iaitu memperkembangkan perniagaan anda melalui pelbagai platform perniagaan especially di internet sperti blog, website, facebook page, mudah.com dan pelbagai lagi medium anda kepada pelanggan anda B2C.
Fokus kan masa dan tenaga anda hanya kepada beberapa perkara yg penting. Semakin anda fokus semakin anda mudah untuk berjaya lebih jauh dalam business dropship, mungkin niat anda hanya ingin mendapat pendapatan sampingan tetapi jika anda betul2 bersungguh pastinya ia lebih daripada pendapatan utama anda.

ANDA FAHAM DAN BERSEDIA MENJADI DROPSHIPPER KAMI??
Kami menyambut baik dan mengalukan kesediaan anda mnjadi dropship kami. Di dalam dropshipping, kami berusaha akan membantu anda menjadi penjual online dgn cara yg mudah dan cepat. Kami juga sedia membantu anda jika anda mempunyai sebarang kemusykilan tentang konsep yg kami gunakan ini.Jika anda betul2 bersedia menjadi sebahagian daripada kami, ANDA BOLEH email ke yanrosy@gmail.com dengan subject "SAYA DAFTAR DROPSHIP" utk mndaftar sebagai dropshipper kami. sertakan: nama. link facebook, no telefon untuk senang berurusan.

Tuesday, October 22, 2013

Original Perfume Murah


Kami menawarkan rangkaian pilihan minyak wangi Original/Asli/Authentic antarabangsa yg dijual sehingga 70% lebih murah dari harga pasaran kerana kotak reject/kemek atau botol/label calar. Jika anda mementingkan nilai wang anda demi minyak wangi asli dengan kualiti yang terbaik, anda telah membuat pilihan yang tepat kerana telah menjimatkan wang BERATUS RINGGIT hanya kerana SEBUAH KOTAK yang akan anda buang sebaik ingin menggunakan isinya selepas itu! 

kenapa perlu membazir sedangkan kita boleh berjimat! 

jom like
www.facebook.com/byyanrosy untuk pilihan-pilihan aroma perfume serata dunia. ape yang paling penting 100% original!


bagi anda yang kesempitan wang, kami menawarkan sistem dropship yang boleh membantu anda menjana wang tanpa modal! bagaimana caranya? boleh sms/whatsapp saya 0137009146. saya akan beri tunjuk ajar pada anda.

;)

Long Sleeve Floral Dress


Inspired by ZARA
fit from S to XL
RM69 only

jom like page www.facebook.com/byyanrosy untuk lebih banyak corak dan warna :)

Monday, October 21, 2013

Two toned long dress


two toned long dress
fully lining inside
pelbagai warna yang menarik hati untuk anda semua

dapatkan long dress dari kami yang cantik-cantik dan berkualiti


:)

Wednesday, October 9, 2013

Blinq Beauty Drink bandar baru bangi, putrajaya, serdang, kajang


Assalamualaikum semua.
harini terlalu banyak kita lihat produk-produk kesihatan di pasaran sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. 

sebelum menceburkan diri dalam menjual blinq beauty drink ni pun yan sendiri confuse. Mana satu nk pilih ni. semua orang dah sibuk makan supplement itu supplement ini. yan bila lagi. takot kalau x jaga dari muda, nnti dah tua baru nak mengigau mencari. dengan pelbagai produk dari kakton sampai la ke produk2 collagen yang lain. semua bagus-bagus. semua yang makan beri kesan positif. Alhamdulillah. betul la dalam berniaga ni kene memberi manfaat pada orang ramai. kalau x memberi manfaat, tiada siapa pun nak melabur. ye dak?

so until one day jumpa orang pos pasal blinq beauty drink. masa tu pihak hq baru je ade berapa ratus like. skng da beribu-ribu. ape yang buat produk ni lebih special dari yang lain sbb bahan-bahan utama dalam blinq beauty drink ni berunsurkan makanan sunnah nabi S.A.W

masa tu dah sedia maklum dah.
yang kurma tu bagus
habatussauda tu bagus
madu tu bagus
buah delima tu bagus

rasa nak cuba sgt2 dah

dapat tahu pulak ade buah durian belanda!
lagi la rasa nak cuba.
sbb buah durian belanda ni kaya dengan anti aksidan yang melawan sel-sel kanser. 
ni bukan saya yg kate. ni dah dibuat kajian.

as perempuan, kene la beware bab-bab kanser ni.
dalam badan kite ni semua ade tumor. cuma aktif atau tak je. jadi untuk langkah berjaga-jaga kene lah bertindak dari sekarang. 
dan bukan perempuan je kene berjaga. lelaki pun ade kanser ya. so kena la sama-sama menjaga :)


Kehebatan setiap sachet BBD:

1. BBD merupakan produk yang mempunyai 3 kelebihan dalam 1 sachet iaituMEMUTIHKAN KULIT, mengandungi MAKANAN SUNNAH sepertiHABBATUS SAUDA, MADU DAN KURMA untuk meningkatkan kesihatan dan juga L-CARITINE yang bertindak sebagai FAT BURNER untuk pembakaran lemak.

2. Kandungan COLLAGEN,GLUTATHIONE, dan VITAMIN C dlm BBD adalah LEBIH TINGGI iaitu 15000mg setiap sachet dan sesuai mengikut serapan tubuh anda

3. L-TAURINE untuk memberi TENAGA dan CHITO-GLUCAN untukMENYERAP MINYAK dari makanan. Ini juga dapat membantu proses SLIMMING.

4. GUARANA dapat MEMBERIKAN RASA KENYANG dan FIBBERuntuk menyenangkan PELAWASAN

5. SOURSOP merupakan telah terbukti AGEN ANTI-KANSER dan merupakan ramuan aktif BBD

6. BUAH DELIMA sebagai ANTI-OKSIDA yang KUAT.

7. Pemanis yang digunakan adalah Stevia dan sangat sesuai untuk pesakitkencing manis

8. BBD menggunakan APPLE EXTRACT yang ASLI sbg perasa dan bukan artificial


alhamdulillah lepas nak  masuk 3 bulan ambil blinq beauty drink ni, kesihatan badan banyak meningkat. setiap pagi mesti melawas. and yang paling best sekali, berat badan pun sama-sama turun. :) i am so happy.

kesan positif ni bukan yan sorang je yang rasa, jom tgk feedback dari customer-customer yan

amira. dulu, berisi, jerawat dan bekas jerawat tak hilang
kini: berat badan turun, muka semakin runcing, dan muka semakin berseri-seri! alhamdulillah

zana menghidap ekzama bertahun-tahun. alhamdulillah dengan blinq beauty drink penderitaan gatal ekzama dia semakin hari semakin pulih. Alhamdulillah. 
pada sesiapa yang ingin yan bantu untuk lebih sihat dan cantik dan lebih yakin berhadapan dengan orang ramai boleh direct contact yan di


or sms/whatsapp 0137009146

terima kasih! 

:)

Saturday, August 3, 2013

Tips Makanan Kesihatan Rasulullah


sharing is caring :)

jom sama-sama amalkan

Sunday, July 14, 2013

Buat Renungan bersama

Suatu hari seorang penceramah terkenal membuka seminarnya dengan cara yang unik. Sambil memegang wang RM100, dia bertanya kepada hadirin,

“Siapa yang nak duit ini?”.

Kelihatan ramai penonton angkat tangan menunjukkan ramai yang minat.

“Saya akan berikan ini kepada salah seorang dari anda , tapi sebelumnya perkenankanlah saya buat ni dulu.”

Dia berdiri mendekati hadirin. Wang itu diramas-ramas dengan tangannya sehingga renyuk. Lalu bertanya lagi,

“Siapa yang masih mahu duit ini?” Jumlah tangan yang mengangkat tak berkurang.

“Baiklah,” jawabnya,

“Apa jadinya bila saya melakukan ini?”

Ujarnya sambil menjatuhkan wang itu ke lantai & melenyek-lenyekkan dgn kasutnya. Meski masih utuh, kini wang itu jadi amat kotor,lusuh dan amat renyuk.

“OK, sekarang masih ada yang berminat?”. Tangan-tangan yang angkat ke atas masih tetap banyak.

Hadirin sekalian, Anda baru saja menghadapi sebuah pelajaran penting. Apapun yang terjadi dengan wang ini, anda masih berminat kerana apa yang saya lakukan tidak akan mengurangi nilainya.

Biarpun renyuk,lusuh dan kotor, wang ini tetap bernilai RM100 juga..

Dalam kehidupan ini, kita pernah beberapa kali terjatuh, terkoyak, dan dipenuhi kotoran akibat keputusan yang kita buat & situasi yang menerpa kita dalam sesuatu
keadaan dahulu.

Dalam keadaan seperti itu, kita merasa tak berharga, tak bererti.
Padahal apapun yang telah & akan terjadi, anda tidak pernah akan kehilangan nilai di mata mereka yang mencintai anda, lebih-lebih lagi di mata Tuhan.

Jadi walau bagaimana kotor pun anda, kita masih mempunyai nilai yang tersendiri. Sayangilah diri anda, bertaubat jika membuat dosa, terus berusaha jika gagal kerana diri kita sebenarnya amat berharga.

Dan jangan terlupa kita adalah makhluk Allah yang di pandang sama, hanya iman dan takwa yang membezakan kita.

Thursday, May 23, 2013

Body Mist Victoria Secret Offer!!

ONLY RM50!!
Promotion

promotion

buy with us


:)
LOVE SPELL :)

VANILLA TEASE ;)


LOVE SPELL


STRAWBERRIES AND CHAMPAGNE 

PURE SEDUCTION!!
meh ramai-ramai like page www.facebook.com/byyanrosy

byk lagi perfumes yang menarik untuk anda usha-ushar.. ngeeee :D 

Wednesday, May 22, 2013

Victoria Secret Body Mist

Assalamualaikum semua :)

Today kita ada buat promotion untuk Victoria Secret memandangkan ramai yang request untuk dapatkan victoria secret selain perfume. Well, biasanya woman yang mementingkan penampilan n kesegaran diri memang suka ambil body mist. Harumannya yang segar tu cukup untuk buat hari-hari kita sentiasa ceria ;)

Victoria Secret Body Mist :)
Pure Seduction ;)

This one is best selling.. paling Top orang putih kate.  yang ni segar sgt2 bau segar buah-buahan

Love Spell

This one pun best selling jugak ;) ramai yang ambil ni.. bau segar-segar bunga :D

Vanilla Tease

yang ni pun sama best selling. gegirl yang gemar haruman vanilla confirm will pick this one as their body mist! ;)

tiga-tiga bosy mist kat atas ni adalah best seller ;) n while kat bawah ni mereka mempunyai peminatnya sendiri :)

Endless Love.. (mcm tajuk lagu plak kan.. hehe)

Strawberries and champagne 

Berry Kiss

so sesiapa yang berminat boleh la like page www.facebook.com/byyanrosy
or sms/whatssapp me 0137009146
or boleh wechat.. add je yanrosy ;)

ataupun kalau rajin sikit boleh email faradrianna@gmail.com

pembelian secara borong amat dialukan :)


Wednesday, May 8, 2013

In our store now :)


ALFRED DUNHILL_________________
. dunhill london 100ml -1
. dunhill pure 75ml - 4
. dunhill pure 50ml

AIGNER  ________________________
. pour homme blue emotion 100ml
. aigner blue emotion 50ml
. Aigner EVOLUTION 50ml
. airner black men 100ml
woman 
. aigner too feminine 100ml 
. starlight 100ml (w)

ANTONIO BANDERAS ______________
. blue seduction 100ml - 2
. seduction in black 100ml - 2
. blue cool seduction (w)100ml
. blue seduction 100ml (w) – 2
. blue seduction 50ml (w) -1
. blue fresh seduction 100ml

ANNA SUI  ________________________
. secret wish 75ml –5
. Flight of fancy 75ml -2
. night of fancy 75ml -1
. anna sui rock me 50ml (w)
. a sui dreams 75ml (w)

BVGLARI _______________________
. aqua pour homme 100ml -4
. aqva pour homme 50ml -2
. aqva pour homme marine 50ml
. aqva pour homme marine 100ml - 4
. pour homme 100ml
. pour homme extreme 100ml – 13- 2*
. homme soir 100ml 
. BLV pour homme 50ml - 3
. BLV NOTTE pour homme 50ml - 3
. blv pour home man 30 ml -3
. bvlari MAN 2010 100ml
women
. BLV 75ml (w) - 3
. voile de jasmin 100ml (w) - 1
. voile de jasmin 50ml (w)
. mon jasmin noir 50ml (w) - 1
. jasmin noir 100ml (w)
. omnia amysthy 40ml (w) – 2
. Omnia Green Jade 65ml 
. Omnia green jade 40  ml (w)
. jasmin noir 50ml (w) – 2
. BLV NOTTE pour femme 40ml (w) - 2
. BLV edp 30ml (w)
. blv d'ete 30ml (w),

BRITNEY SPEARS _________________
. Believe 100ml - 1
. Believe 50ml - 1
. fantasy 100ml

BURBERRY ________________________ 
. sport men 75ml -1
. the beat 100ml -3
. brit men 100ml - 2
. burb brit man 50ml- 1,
. burb summer 100ml - 1
. burb for men 50ml
. burb for men 100ml
. touch 50ml 
. weekend 100ml 
woman 
. sport woman 75ml - 2
. the beat 75ml (w)- 2
. the beat 50ml (w)
. brit 100ml (w) -1
. burberry brit red 50ml (w)
. burb brit edp 50ml (w)-1
. burb brit sheer  100ml (w)  -2
. brit summer 100ml (w) 
. burb edp (w) 100ml 
. burb edp (w) 50ml
. weekend 100ml (w) - 1

CALVIN KLEIN___________________ 
. eternity 100ml - 13
. eternity summer 100ml-4
. contradiction 100ml
. man 50ml
. ckin2u him 150ml 
. ckin2u him 100ml - 3
. ck free 50ml - 1
. ck free 100ml - 2
. ck one 100ml- 1
. ck one 200ml - 1
. ck one shock 100ml
. ck one electric 100ml
woman
. ck beauty 50ml (w) – 1
. ckin2u w 150ml
. ckin2u w 100ml -1
. ckin2u heat (w) - 1
. eternity 100ml (w) -4
. eternity summer woman 100ml (w) -2
. eternity moment 50ml
. eternity moment 100ml - 4
. escape 100ml - 2
. escape 30ml

CAROLINA HARERA_______________ 
. 212 man 100ml -2
. 212 man 50ml 
. chch man 50ml
. 212 sexy 100ml
woman 
. 212 woman 60ml (w)
. crystal chic 80ml (w)
. chch 50ml (w)
. chic 80ml w

CARTIER_________________________ 
. eau de cartier 100ml -1
. declaration cartier 100ml -1
. declaration cartier 50ml -1

CHANEL______________________ 
. allure homme 100ml - 5
. allure homme blanche 100ml - 2
. allure homme blanche 50ml 
. de blue 50ml 
woman 
. allure sensuel 100ml - 1
. allure sensuelle 50ml (w) -1
. gardenia 200ml (w), 
. allure edp 100ml (w) - 1
. allure edp 50ml
. allure edt 100ml (w)
. allure edt 50ml w

CLINIQUE________________________ 
. clinique happy summer 100ml (w)
. c happy to be 50ml (w) - 1
. c happy men 100ml,

CREED ________________________ 
. silver maountain water 120ml - 2

DKNY____________________________ 
. red be delicious 50ml 

DAVIDOFF_______________________ 
. cool water 125ml - 3
. echo 100ml - 2
. cool water deep 100ml
. adventure 100ml - 1
. cool water deep 50ml - 1
. adventure eau fraiche 50ml
. davidoff adventure 50ml - 1 
. davidoff silver shadow 100ml,
. Davidoff edt 75ml
. cool water 75ml -3
woman
. cool water wave 100ml (w)
. davidoff echo (w ) 100ml  -1 ,
. davidoff cool water (w) 100ml - 1

DIOR_________________________ 
. dior homme intense edp 100ml
. addict shine 100ml
. Dior forever & ever 100ml (w) - 1
. hypnotic sensualle 100ml (w)- 1
. miss dior cherie edp 50ml (w) - 1
. dune 50ml (w) -3,
. dior pour homme sport  50ml - 3
. poison tender 50ml (w)
. poison 100ml – 1
. jadore edp 50ml (w) - 1 - book

DNG__________________________
. dng light blue 100ml - 2
. dng femenine 100ml (w) 

DIESEL________________________
. diesel fuel for life 75ml - 1
. fuel for life limited edition 75ml 
. diesel only the brave 35ml-  2,
. diesel only the brave tattoo 50ml
. diesel only the brave 75ml -5
. diesel only the brave red 75ml -1

ESTEE LAUDER_________________
. pure white linen 100ml -1
. pure white linen 50ml -1
. pure white linen coral 100ml - 1
. pure white linen light breeze 50ml
. white linen 100ml
. beautiful love 75ml - 4
. pleasure exotic 100ml - 3
. pleasure exotic 50ml
. pleasure w 100ml - 3
. pleasure 75ml 
. pleasure w 50ml -1
. beautiful 100ml 
ELIZABETH ARDEN_______________
. pretty hot 100ml - 1
. arden pretty 50ml -1
. red door 50ml
. red door velvet 100ml
. green tea 50ml
. green tea 100ml

ESCADA _______________________ 
. magnetic beat 25ml
. ocean lounge 50ml 
. ocean lounge 100ml
. rockin rio limited editiion 100ml -1
. escada edp 50ml (w) - 2
. Magnetism 75ml (w)
. incridible me 75ml (w)

FERRARI_____________________
. Ferrari edt 100m – 2
GIORGIO ARMANI_____________
. aqua di gio man 50ml -2
. code summer 75ml
. armani code 75ml
. code sport 50ml – 1  
. Armani pour homme 100ml -1
. armani mania man 100ml -4
. emporio 100ml
. emporio remix 100ml,
. emporio city glam 100ml,
. attitude extreme 75ml
. black code 75ml
. diamond 75ml men - 3
. diamond summer 75ml - 1
woman
. armani code 50ml ( w) -2
. sensi 100ml (w) - 1
GIVENCHY____________________
. le bouquet absolu 50ml
  
GUCCI_______________________
. gucci by gucci man 50ml – 3
. gucci by gucci sport 90ml - 1
. guilthy 90ml -1
woman
. rush 50ml (w) 
. guilty 75ml (w) - 1
. primier 75ml (w) - 1
. gucci by gucci 75ml edp (w) -2 
. flora tuberose 100ml (w)-1
. envy me 100ml (w) - 1
. envy me no 2 100ml  - 1
. envy 100ml -2

GUERLAIN_____________________
. samsara 100ml 
. Guerlian idyle 75ml
. l'instant magic 30ml

GUY LAROICHE_______________
. drakkar noir 200ml - 2
. drakkar noir 100ml - 1
GUESS_______________________
. guess marchino 100ml (w) - 2
. guess marciano 100ml (m)
. guess seduction 50ml 


HERMES_______________________
. Hermes un jardin sur le nil 100ml (w) 
. hermes terre 100ml
. hermes elixir 100ml 
. hermes kelly calache 50ml
. hermes infusion d'iris
. Hermes voyage d'hermes 30ml

HUGO________________________
. army man 150ml - 5
. boss sport 100ml - 1
. boss 6 100ml - 2
. boss 6 30ml
. boss 6 50ml - 2
. energised 75ml - 3
. energise  125ml - 3
. selection 90ml - 6
. dark blue 125ml - 4
. soul 100ml - 8
. aqua element 100ml - 4
. element 90ml - 7
. orange 50ml
. in motion 90ml (grey ) -7
. in motion black 90ml, - 3
. in motion black 40ml
. in motion green 90ml - 5
. in motion green 40ml - 2
. in motion blue 40ml - 2
. in motion elektrik 90ml 
. soul  50ml- 2 
. Baldasarini Del ma 90ml
. xy 100ml 
woman 
. xx 60ml (w)– 1
. army 125ml (w) – 5
. boss intense 75ml (w) - 2
. deep red 50ml 

ISSEY MIYAKI______________
. issey intense man 75ml,
. issey miyaki  man 125ml -4
. leau d issey 125ml -1
woman 
. a scent by issey miyaki – 1
. issey summer 100ml –2

 JAGUAR_____________________
. jaguar vision 2 100ml
. jaguar classic black 100ml
. jaguar edt  green 125ml

JENIFER LOPEZ____________________
. jlo live 100ml
. jlo live lux  100ml  - 2
. glow 100ml -2

JEAN PAUL GAULTHIER_____________
. jpg classique 100ml (w) - 1
. jpg fluer du man - 125ml  -1,
. jpg summer (w)100ml 

KENZO___________________________
. kenzo flower 100ml (w) - 1
. kenzo leupar pour homme 100ml - 1
. kenzo leaupar pour femme 100ml (w) - 1
. kenzo leaupar pour femme 50ml (w)
. kenzo edt 40ml (w)

KETTY PERRY_____________________

LANCOME______________________
. miracle so magic 100ml -1
. manifique 75ml (w) - 3* 1(book)
. hypnose homme 100ml 
. miracle pour homme man 50ml

LACOSTE________________________
. lacoste essential 125ml - 1
. lacoste pour homme 50ml - 2
. lacoste pour hommer 100ml - 1
. essential 75ml -1
. elegance 90ml

MONT BLANC____________________ 
. homme exceptional 50ml - 2
. individual man 50ml - 2,
. individuel man 75ml -1
. starwalker 75ml - 1
. blanc legend 100ml-5

MOSCHINO_______________________ 
. Moshino funny 50ml - 1
NINA RICHI_______________________ 
. richi - richi 100ml (w) - 1
. nina ricci  80ml -1
. nina ricci  50ml
. nina edp (w) 100ml – 1
. love in paris 50ml (w) -1
. nina ricchi premier jour 100ml - 1

MARC JACOBS______________________ 

NARCISO RODIGUEZ_________________ 
. narciso musc collection 50ml

PACO ROBANNE ______________
. black xs 100ml -1
. xs homme 100ml - 1
. ultrared man 50ml
woman
. ultrared ( w ) 80ml
. ultr violet 80ml (W)  -1

PARIS HILTON ____________
. HEIR 100ml - 1
. Just me (m)100ml
. just me 50ml (m)
. p hilton (w) 100ml- 2
. p hilton man 100ml- 3

PERRY ELLIS ____________
. p ellis 18 man 100ml  -2
. p ellis 18 woman 100ml
. 360’ 100ml

RALPH LAUREN ___________
. rl Safari 125ml - 3
. pony no 1 75ml
. pony no 2 40ml
. pony no 3 40ml
. rl classique 118ml- 2
. explorer 125ml - 1
. romance men 100ml
woman 
. Glamourous 100ml - 1* - book
. r lauren style 125ml (w) - 2
. glamoures 50ml 
. rl hot 100ml 
. rl rocks 100ml

SEAN JOHN________________________ 
. unforgivable 125ml (m) - 1
. I am king of Miami 100ml – 1

SALVATORE FERRAGAMO____________ 
. incanto charms 100ml (w) - 2
. incanto dreams 100ml 
. incanto bliss 100ml, - 1
. incanto pour home 50ml
. incanto pour homme 30ml - 1

TOMMY____________________________
. Tommy Hilfiguer 100ml
. tommy athelics 100ml
. tommy dreaming 100ml (w) 

THIERREY MUGLER________________
. A men 100ml - 2
. A men summer flash 100ml
. B men 100ml 
. angel night 50ml
. angel man 50ml
. angel man freesh 100ml
. angel man  100ml -1
. angle ice 50ml
woman
. angel 75m. edp (w)-1
. angle 50ml (w) - 6
. t mugler angel innocent 100ml,
. angel star w (75ml) -7
. angel star w 25ml - 1
. allien 2 -50ml
. alien 30ml

VERSACE________________________
. red jeans 75ml

YSL_____________________________
. Body kourus 100ml - 3
. Baby doll 90ml (w) - 3
. baby doll 50 ml (w) -2
. l'homme (black cap) 60ml -1

VERA WANG______________________
. Vera wang princess 100ml (w)

LAIN-LAIN JENAMA ______________
. someday justin bieber 100ml - 1
. ed hardy 100ml - 1
. Kenneth cole black 100ml
. juicy couture 100ml - 2
. azzaro chrome 30ml
. stella mccartney 50ml
. zen shiseido 100ml
. chrome legend 125ml - 2
. lalique white 125ml,
. prada 50ml.
. Valentino Rock n Rose 50ml
. hummer 100ml 
. max mara 100ml
____________________________
MINIATURE ORIGINAL - RM40
. armani code 4ml - 1



pliz like us www.facebook.com/byyanrosy

or sms/whatsapp me 0137009146

lazy to type? voicechat with me ;)

wechat me. add : yanrosy

:D

Thank you!