Thursday, October 31, 2013

Peluang Dropship

Dropshipping?? ape tu??

DROPSHIP  bermaksud rantaian perniagaan diantara DROPSHIP COMPANY, PENJUAL dan PEMBELI dimana PENJUAL tidak perlu meyimpan stok dan mengeluarkan modal tetapi menggunakan platform dropship daripada DROPSHIP COMPANY kepada PEMBELI . PENJUAL mendapat keuntungan daripada  RM harga jual - RM harga borong   : UNTUNG/PROFIT.   PENJUAL hanya fokus kepada MARKETING, SALES & CUSTOMER SERVICE  dan menjual menggunakan pelbagai platform seperti facebook/website/blog/catalog/forum dll. DROPSHIP COMPANY akan menguruskan segala pembungkusan dan penghantaran kepada pembeli dengan meletakkan alamat penjual sebagai pengirim.


KELEBIHAN DROPSHIPPING
Setiap perniagaan memerlukan modal, product, pekerja, kedai untuk berniaga, Zaman yang sedia CANGGIH membantu ramai usahawan berniaga menggunakan Talian Internet sbg platform perniagaan tetapi ramai yang tidak mampu kerana
" tidak tahu dimana mendapatkan pemborong,"
" tiada masa untuk menguruskan penhantaran, pengambilan stok"
" perlu melabur untuk mendapatkan stok" 
" perlu bergerak kesana kemari untuk pengurusan, " 
"memerlukan fokus yang tinggi dan bila masanyer nak mempromote produk" 
sedangkan tanggungjawab sbg pekerja, student atau surirumah sepenuh masa pun sudah membebankan.

Oleh itu perniagaan DROPSHIP diperkenalkan kepada sesiapa yang ingin berniaga.


FOKUS DALAM PERNIAGAAN DROPSHIPPING

Sebagai ahli dropship kepada company kami, anda hanya perlu fokus kepada beberapa perkara yang paling penting dalam perniagaan iaitu memperkembangkan perniagaan anda melalui pelbagai platform perniagaan especially di internet sperti blog, website, facebook page, mudah.com dan pelbagai lagi medium anda kepada pelanggan anda B2C.
Fokus kan masa dan tenaga anda hanya kepada beberapa perkara yg penting. Semakin anda fokus semakin anda mudah untuk berjaya lebih jauh dalam business dropship, mungkin niat anda hanya ingin mendapat pendapatan sampingan tetapi jika anda betul2 bersungguh pastinya ia lebih daripada pendapatan utama anda.

ANDA FAHAM DAN BERSEDIA MENJADI DROPSHIPPER KAMI??
Kami menyambut baik dan mengalukan kesediaan anda mnjadi dropship kami. Di dalam dropshipping, kami berusaha akan membantu anda menjadi penjual online dgn cara yg mudah dan cepat. Kami juga sedia membantu anda jika anda mempunyai sebarang kemusykilan tentang konsep yg kami gunakan ini.Jika anda betul2 bersedia menjadi sebahagian daripada kami, ANDA BOLEH email ke yanrosy@gmail.com dengan subject "SAYA DAFTAR DROPSHIP" utk mndaftar sebagai dropshipper kami. sertakan: nama. link facebook, no telefon untuk senang berurusan.

Tuesday, October 22, 2013

Original Perfume Murah


Kami menawarkan rangkaian pilihan minyak wangi Original/Asli/Authentic antarabangsa yg dijual sehingga 70% lebih murah dari harga pasaran kerana kotak reject/kemek atau botol/label calar. Jika anda mementingkan nilai wang anda demi minyak wangi asli dengan kualiti yang terbaik, anda telah membuat pilihan yang tepat kerana telah menjimatkan wang BERATUS RINGGIT hanya kerana SEBUAH KOTAK yang akan anda buang sebaik ingin menggunakan isinya selepas itu! 

kenapa perlu membazir sedangkan kita boleh berjimat! 

jom like
www.facebook.com/byyanrosy untuk pilihan-pilihan aroma perfume serata dunia. ape yang paling penting 100% original!


bagi anda yang kesempitan wang, kami menawarkan sistem dropship yang boleh membantu anda menjana wang tanpa modal! bagaimana caranya? boleh sms/whatsapp saya 0137009146. saya akan beri tunjuk ajar pada anda.

;)

Long Sleeve Floral Dress


Inspired by ZARA
fit from S to XL
RM69 only

jom like page www.facebook.com/byyanrosy untuk lebih banyak corak dan warna :)

Monday, October 21, 2013

Two toned long dress


two toned long dress
fully lining inside
pelbagai warna yang menarik hati untuk anda semua

dapatkan long dress dari kami yang cantik-cantik dan berkualiti


:)

Wednesday, October 9, 2013

Blinq Beauty Drink bandar baru bangi, putrajaya, serdang, kajang


Assalamualaikum semua.
harini terlalu banyak kita lihat produk-produk kesihatan di pasaran sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. 

sebelum menceburkan diri dalam menjual blinq beauty drink ni pun yan sendiri confuse. Mana satu nk pilih ni. semua orang dah sibuk makan supplement itu supplement ini. yan bila lagi. takot kalau x jaga dari muda, nnti dah tua baru nak mengigau mencari. dengan pelbagai produk dari kakton sampai la ke produk2 collagen yang lain. semua bagus-bagus. semua yang makan beri kesan positif. Alhamdulillah. betul la dalam berniaga ni kene memberi manfaat pada orang ramai. kalau x memberi manfaat, tiada siapa pun nak melabur. ye dak?

so until one day jumpa orang pos pasal blinq beauty drink. masa tu pihak hq baru je ade berapa ratus like. skng da beribu-ribu. ape yang buat produk ni lebih special dari yang lain sbb bahan-bahan utama dalam blinq beauty drink ni berunsurkan makanan sunnah nabi S.A.W

masa tu dah sedia maklum dah.
yang kurma tu bagus
habatussauda tu bagus
madu tu bagus
buah delima tu bagus

rasa nak cuba sgt2 dah

dapat tahu pulak ade buah durian belanda!
lagi la rasa nak cuba.
sbb buah durian belanda ni kaya dengan anti aksidan yang melawan sel-sel kanser. 
ni bukan saya yg kate. ni dah dibuat kajian.

as perempuan, kene la beware bab-bab kanser ni.
dalam badan kite ni semua ade tumor. cuma aktif atau tak je. jadi untuk langkah berjaga-jaga kene lah bertindak dari sekarang. 
dan bukan perempuan je kene berjaga. lelaki pun ade kanser ya. so kena la sama-sama menjaga :)


Kehebatan setiap sachet BBD:

1. BBD merupakan produk yang mempunyai 3 kelebihan dalam 1 sachet iaituMEMUTIHKAN KULIT, mengandungi MAKANAN SUNNAH sepertiHABBATUS SAUDA, MADU DAN KURMA untuk meningkatkan kesihatan dan juga L-CARITINE yang bertindak sebagai FAT BURNER untuk pembakaran lemak.

2. Kandungan COLLAGEN,GLUTATHIONE, dan VITAMIN C dlm BBD adalah LEBIH TINGGI iaitu 15000mg setiap sachet dan sesuai mengikut serapan tubuh anda

3. L-TAURINE untuk memberi TENAGA dan CHITO-GLUCAN untukMENYERAP MINYAK dari makanan. Ini juga dapat membantu proses SLIMMING.

4. GUARANA dapat MEMBERIKAN RASA KENYANG dan FIBBERuntuk menyenangkan PELAWASAN

5. SOURSOP merupakan telah terbukti AGEN ANTI-KANSER dan merupakan ramuan aktif BBD

6. BUAH DELIMA sebagai ANTI-OKSIDA yang KUAT.

7. Pemanis yang digunakan adalah Stevia dan sangat sesuai untuk pesakitkencing manis

8. BBD menggunakan APPLE EXTRACT yang ASLI sbg perasa dan bukan artificial


alhamdulillah lepas nak  masuk 3 bulan ambil blinq beauty drink ni, kesihatan badan banyak meningkat. setiap pagi mesti melawas. and yang paling best sekali, berat badan pun sama-sama turun. :) i am so happy.

kesan positif ni bukan yan sorang je yang rasa, jom tgk feedback dari customer-customer yan

amira. dulu, berisi, jerawat dan bekas jerawat tak hilang
kini: berat badan turun, muka semakin runcing, dan muka semakin berseri-seri! alhamdulillah

zana menghidap ekzama bertahun-tahun. alhamdulillah dengan blinq beauty drink penderitaan gatal ekzama dia semakin hari semakin pulih. Alhamdulillah. 
pada sesiapa yang ingin yan bantu untuk lebih sihat dan cantik dan lebih yakin berhadapan dengan orang ramai boleh direct contact yan di


or sms/whatsapp 0137009146

terima kasih! 

:)