Tuesday, March 25, 2014

amazing result Blinq Beauty Drink merawat masalah dalam badan secara TOTAL




"THE BEST PRODUCT I EVER HAD"

LUAR BIASA!! AMAZING!!

● MASALAH JERAWAT LENYAP
● TURUN 4 KG DALAM MASA SEBULAN!! 
● PERIOD PALING LANCAR DALAM HIDUP
● MAIGRAIN TOTALLY HILANG
● KULIT LEMBAP
● PARUT PUDAR

dapatkan blinq beauty drink sekarang dan rasakan kehebatannya di setiap sisipan anda!!








"PRODUK MACAM NI PERLU SEBAR KEBAIKANNYA"

SMS/whatsapp 013-7009146 utk order

ISTIMEWA UTK ORG PUTRAJAYA DAN YANG BERDEKATAN, JOM RAMAI-RAMAI DATANG KE PUSAT KEJIRANAN PRESINT 9 PUTRAJAYA 29 DAN 30 MARCH BERSAMAAN SABTU DAN AHAD INI! KAMI BUKA BOOTH BLINQ BEAUTY DRINK DI SANA! JGN LEPASKAN PELUANG TAU KITE ADE FREE GIFT YANG HEBAT-HEBAT UNTUK BERI PADA ANDA


Monday, March 24, 2014

Arabica Coffee Blinq



Anda ketagih minum kopi waktu pagi atau di kedai mamak? Tapi adakah terfikir tabiat kegemaran anda suatu hari nanti boleh mendatangkan penyakit kronik seperti kencing manis? Satu penyakit yang sangat digeruni kerana ia juga boleh menyebabkan terjadinya penyakit kronik yang lain.. 

Kini anda tak perlu risau lagi kerana ada Blinq Fabulouz Coffee / Choco Strawberry mint yang dapat memberikan anda kepuasan & kenikmatan yang sama serta tidak memudaratkan kesihatan anda untuk jangkamasa panjang. Kenapa anda harus bertukar kepada Blinq Fabulouz Coffee / Choco Strawberry mint?

Perbandingan :

Blinq Fabulouz Coffee / Choco Straberry Mint
- Kalori yang sangat rendah (18 kalori) setiap hidangan
- Tidak menggunakan gula
- Menggunakan Ekstrak stevia (sesuai untuk "Diabetic")
- Dapat mencerahkan kulit atau menurunkan berat badan
- Tidak mengandungi kafein sintetik ( tidak sakit kepala )
- Sangat sesuai untuk minuman harian dan dijamin sedap

Kopi Biasa
- Kalori yang tinggi (110 kalori - 120 kalori)
- Menggunakan gula ( boleh menyebabkan kencing manis jika berlebihan)
- Tidak sesuai untuk pesakit "Diabetic"
- Mengandungi kafein sintetik yang boleh menyebabkan pening
- Jika diamalkan dalam masa panjang ia boleh memudaratkan kesihatan

Pilihlah dengan bijak untuk kepuasan dan kesihatan anda..

Dapatkan Blinq Fabulouz dari reseller kami di seluruh Malaysia & Singapore

sekotak
RM 49 

SET JIMAT BLINQ FABULOUZ
RM 130 

www.blinqbeautyboutique.com

Sunday, March 23, 2014

Jerawat kurang dengan blinq beauty drink

" PIMPLES DAH KURANG TUMBUH!! DAN RASANYA YANG SEDAP "

Jika anda mempunyai masalah jerawat yang tiada surut.. apa kate cuba 1 box of blinq dulu utk tgk kesannya. Best tau kesan seawal 7 hari je. Giler BEST!! 

If ada pertanyaan atau masih ragu2 nak guna produk ni boleh contact yan k. Nnti yan terangkan all the inredients yg bantu sistem dlm badan kita ;)

Lagipun minuman ni penuh makanan sunnah tau. Mcm kurma. Madu. Delima n habatussauda. BEST GILER KAN. sambil minum sambil mengamalkan sunnah..

Pape nak contact yan kt 0137009146 k
Nak email pun boleh kalau malu nk msg or whatsapp :p yanrosy@gmail.com

www.blinqbeautyboutique.com

Those yg nak tambah pendapatan meh msg yan. Yan akan tlg korang sebaik mungkin ;) insyaAllah

#blinq #blinqbeautydrink #testimoni #supplement #dailyintake #sunnah #cantik #putih #gebu #flawless #sihat

www.blinqbeautyboutique.com

Wednesday, March 19, 2014

Set Skincare terbukti berkesan!


TESTIMONI TERHANGAT!
Inilah hasilnya mengamalkan Blinq Beauty Drink & Blinq Skincare. Anda nilaikan sendiri. Gabungan terbaik untuk rejuvenasi kulit yang lebih sihat, cerah dan flawless.. Ditambah pula dengan nutrisi pemakanan sunnah untuk kecantikkan dari dalaman. Tak perlu lagi nak pakai filter 360 untuk kelihatan cantik & tiada hidrokuinon. Jangan tunggu lagi.. Produk keluaran muslim terbaik bertaraf 5 bintang hanya dari Blinq.

Didatangkan dengan 4 produk di dalam 1 set
1) Blinq facewash
2) Blinq Advance Serum
3) Vit C Serum
4) CC Cream

Produk yang LUAR BIASA dan terbukti berkesan

Dapatkan Produk Blinq dengan reseller-reseller berdaftar kami di seluruh Malaysia & Singapore
www.blinqbeautyboutique.com

atau email kepada yanrosy@gmail.com untuk pembelian

dropship dan agen dibuka untuk semua yang berminat menambah pendapatan :)

Wangian mengikut Personaliti


[ NASIHAT PAKAR PERFUMES MENGIKUT PERSONALITI ]
Ramai yg pm saya.. " bagaimana nak sugestkan customer mengikut PERSONALITI ?" 
"boleh cadangkn tak perfume yg bau sama macam bau perfume A"? 
Saya rasa biar saya bantu anda semua disini sebelum lebih confused dengan < WANGIAN VS PERSONALITI >
SebenarNYA , kita serupa dengan DOKTOR.. Kalo kita jumper dr tak tahu sakit kita selagi dier tak bertanya, dan dari pertanyaan DR TAHU nak suggest UBAT APER perlu dimakan.
" SAKIT APER? , MASALAH APE?, TANDA-TANDA SAKIT MCM MANA?
pernah tak kita jumper dr & dr terus cakp " ok saya tahu awk sakit perut kan, perit2 kan kat ulu hati awak" <--- mesti dier BOMOH kan??? hhahhahah....
bergitu juga bila kita menjadi PAKAR PERFUMES, dan bagaimana perfumes boleh menjadi sesuai dengan personality... untuk menjadi PAKAR PERFUMES..kita perlu tahu serba sedikit tentang bauan floral - sesuai untuk umur 30 keatas, fruity - muda2 & aktif , manis untuk muda2 dan orang lembut... jadi semua ni kene tanya, contoh2 pertanyaan..
" Sebelum ni awk pakai perfumes aper? "
" Kerja sebagai aper? "
" Umur baper? "
" kalo tahu tarikh lahir & buat pengiraan <---- banyak rujukan tentang sikap sesorang pada tarikh lahir "

atau lain2 yang bersesuaian.
Untuk menjadi PAKAR, silalah rujuk kembali www.fragrantica.com , lama2 anda tidak perlu buku / rujukan kerana anda SUDAH CUKUP PAKAR.
ikhlas
semoga ilmu ini memberi manfaat.

psst Blinq dah kluarkan skincare terbaru dan dah ade testimoni yg nak di share bersama! yeayy tunggu next entry eh ;)

Tuesday, March 18, 2014

Intimate wash Blinq merapatkan hubungan suami isteri



Pernahkan anda berasa kurang selesa ketika ingin bermesra dengan si dia? Pernahkah anda berasa malu dan segan bila ingin melayari bahtera bersamanya? Mencari dan terus mencari penyelesaian tapi masih tak jumpa? Jangan tunggu lagi... rawatilah ia dengan sumber semulajadi yang berkesan dan selamat...

RM 2.00 sehari untuk memelihara Mahkota yang tidak ternilai? Masih lagi berfikir-fikir? Bercongak-congak untuk mendapatkannya? Anda memang rugi kerana tak tahu nak menjaga barang paling berharga dalam diri anda! Suami akan lari jika Miss-V anda :
- busuk & berlendir
- kendur
- longgar
- hitam-legam

Oopss! Yang belum berkahwin pun boleh guna juga untuk mengelakkan keputihan & menjaga kebersihan mahkota wanita!

Harga Promosi sehingga 31 March 2014 hanya RM 60
(1x Blinq V intimate wash & 1x Blinq V Serum)

Blinq V~Serum (15ml)
(NOT131103255K)

Blinq V Serum dapat membantu mengatasi masalah seperti keputihan, menghilangkan bau yang kurang enak, masalah kegatalan,kentut vagina, mencerahkan,ruam, membantu merapatkan & mengetatkan.. Diperkaya dengan khasiat Manjakani, Daun Sireh & Serapat Insha Allah ia dapat mengembalikan pengalaman malam pertama anda...

Cara penggunaan :
Selepas cuci sapu pada bibir faraj dan untuk tujuan mengetatkan sapu ke dalam sedikit, tidak perlu cuci. Biarkan sahaja.

Blinq V~Intimate Wash (150ml)
(NOT131104141K)

Produk pencuci mahkotka wanita yg sangat sejuk, nyaman dan dengan wangian strawberry. Ia dapat merawat masalah keputihan, kegatalan , ruam dan mengekalkan kebersihan & keselesaan anda.

Kandungan Blinq V~Intimate Wash
* Serapat
* Manjakani
* Sireh
* Kacip Fatimah
* Aloe Vera

Dapatkan Produk Blinq dengan reseller-reseller berdaftar kami di seluruh Malaysia & Singapore 

www.blinqbeautyboutique.com

or drop an email to yanrosy@gmail.com

Blinq Beauty Drink Putrajya, Bangi dan Kajang



Blinq Beauty Drink... Minuman 3 dalam 1 untuk kecantikkan & kesihatan dengan "pemakanan sunnah" yang terlengkap khas untuk anda... Ia membantu dalam mendapatkan kulit yang lebih sihat, cerah sekata, gebu, membantu dalam memperbaiki sistem kesihatan tubuh badan, memberi tenaga dan juga mampu membantu anda untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. Nutrisi lengkap untuk seluruh tubuh badan dengan harga yang amat berpatutan..
Antara pemakanan sunnah yang terdapat dalam Blinq Beauty Drink :
Kurma:
Abu Abdillah A.S bersabda " Buah kurma adalah salah satu buah yang berasal dari syurga & dapat mensimakan pengaruh sihir"
Madu:
Rasullullah S.A.W bersabda "Barangsiapa minum madu setiap bulan dengan niat melakukan nasihat Al-Quran maka Allah S.W.T akan menyembuhkan dari 77 penyakit."
Habbatus Sauda:
"Tetaplah kamu dengan Habbatus Sauda kerana sesungguhnya ia adalah penawar bagi segala penyakit kecuali mati."
Delima:
Buah Delima atau Ar-Rumman dalam Bahasa Arab disebut sebanyak 3 kali dalam Al-Quran

[INFO LANJUT - www.blinqbeautyboutique.com]

yan COD jap Blinq di Bangi :) 

untuk dapatkan Blinq Beauty Drink secara by hand di Putrajaya, Bangi dan Kajang boleh contact yan ya :) 

013-7009146


Sihat Cantik Gebu 

Bekerja dari Rumah



TIPS BUSINESS - 

Salah satu cara buat duit dari rumah atau trend sekrang dipanggil kerja dari rumah adalah dengan melalukan Dropship. Bagi kami dropship adalah konsep perniagaan paling MUDAH yang pernah wujud. Rugi kepada sesiapa yang tidak mengambil peluang menyertai mana2 program dropship yang disediakn oleh mana-mana pembekal supplier sesuatu barang.



Sekiranya anda anda pengalam membuka kedai anda mesti ada pengalaman bagaimana sukarnya untuk menguruskanya. Anda perlukan modal yang besar, tenaga buruh mencukupi, bil itu bil ini, setup signboard, apply terminal kredit(sekiranya nak nampak macam kedai profesional), Lesen dari Majlis Perbandaran, kos renovate kedai, memikirkan installment kedai, advance payment+booking fee, benafit pekerja, KWSP, SOCSO dan banyak lagi. Apatah lagi untuk menjadi supplier anda perlu menpunyai READY STOK dalam kuantiti yang banya serta banyak pilihan selain anda perlu berurusan terus dari kilang. Serta dapat memberikan tawaran harga yang paling murah dapat berbanding pesaing anda (kalau mahal bukan namanya supplier). Tetapi dengan teknik Perniagaan Dropship yang wujud sekarang amat2 mudah...

✘ anda tidak perlukan modal yang banyak (mungkin hanya modal register sebagai agent sahaja sebagai komitmen)
✘ tidak perlu packing barang
✘ tidak perlukan simpan stok
✘ tidak perlu pos barang
✘ tidak perlu upah tenaga kerja
✘tidak perlu lari sana sini cari stok 

tetapi anda akan dapat.....
✔ duit poket tambahan
✔ pendapatan 3-5 angka sebulan bagi agent yang serius dan komited dalam pemasaran
✔ masih boleh bekerja makan gaji seperti biasa
✔ bekerja dari rumah sahaja (boleh jaga anak, laki atau bini)

Bagaimana anda boleh pastikan wang keuntungan masuk setiap hari walaupun hanya duduk di rumah??

sms/whatsapp sy 013-7009146 

atau email sy di yanrosy@gmail.com 

saya akan bantu dan guide anda untuk dapatkan RM 5 000 -  RM 10 000 sebulan :)


Tuesday, March 11, 2014

Minuman Kesihatan dengan Pemakanan Sunnah Nabi S.A.W



Amalan Pemakanan Sunnah menjadi keutamaan Blinq Beauty Drink. Kenapa pemakanan sunnah?


+ Kesihatan - mencegah penyakit kronik
+ Kecerdasan & Kecergasan - memberi tenaga segera
+ Keperibadian - membentuk sifat penyabar, bersopan santun & cerdas pemikiran
+ Keberkatan

Antara pemakanan sunnah yang terdapat dalam Blinq Beauty Drink :

Kurma:
Abu Abdillah A.S bersabda " Buah kurma adalah salah satu buah yang berasal dari syurga & dapat mensimakan pengaruh sihir"

Madu:
Rasullullah S.A.W bersabda "Barangsiapa minum madu setiap bulan dengan niat melakukan nasihat Al-Quran maka Allah S.W.T akan menyembuhkan dari 77 penyakit."

Habbatus Sauda:
"Tetaplah kamu dengan Habbatus Sauda kerana sesungguhnya ia adalah penawar bagi segala penyakit kecuali mati."

Delima:
Buah Delima atau Ar-Rumman dalam Bahasa Arab disebut sebanyak 3 kali dalam Al-Quran
(Surah Al-Rahman ayat 68)

Dapatkan Produk Blinq dengan reseller-reseller berdaftar kami di seluruh Malaysia & Singapore 

sms/whatsapp sy 013-7009146 untuk dapatkan Blinq Beauty Drink 
dengan harga RM150 sekotak dengan FREE postage ke seluruh Malaysia 



stay tune untuk dapatkan kulit yang cantik, cerah, gebu dan bebas jerawat ( merawat jerawat dan memudarkan parut ) :)

Monday, March 10, 2014

pray for MH370‬



From AirAsia plane on South China Sea.


Its beautiful when the tools of war used as tools for peace. (Some are frigate and dreadnought, majority are cargoes)

Harga Blinq Beauty Drink. Berbaloi atau tidak?



RM150??? Adakah mahal utk menjaga kesihatan dalaman dan kecantikkan luaran anda?? Cuma rm5 sehari... mungkin anda tak sedar kdg2 segelas air blended kat luar sana blh mencecah rm10 segelas ...

Apa yg anda dpt dr minuman itu? Khasiat? kebaikannya? hasilnya? dapat penyakit adalah...

Saya ajarkan anda apa yang boleh dibuat dengan RM 150, pelaburan bijak bila anda dapatkan 1 kotak Blinq Beauty Drink, ada apa dalam kotak hitam ini??

Ramai yang dah cuba, ramai yang dah tahu khasiat yang terkandung didalam Blinq Beauty Drink, Ianya GABUNGAN MAKANAN SUNNAH NABI S.A.W dan juga bahan-bahan yang aktif serta bermanfaat untuk tubuh badan kita, terdapat MADU, KURMA , HABBATUSAUDA yang berfungsi membekalkan tenaga dan memulihkan kesihatan dalaman, bahan seperti GLUTATHIONE , VITAMIN C, COLLAGEN yang membantu memelihara kecantikkan kulit, DURIAN BELANDA menjadi benteng kepada penyakit yang kronik dan merbahaya, Ekstrak STEVIA digunakan sebagai pemanis didalam Blinq amat istimewa yang membuatkan Blinq Beauty Drink selamat digunakan oleh semua orang walaupun mereka menghidap kencing manis atau darah tinggi, kerana Stevia mampu menstabilkan gula dan tekanan darah tinggi. DELIMA digelar ’superfruit’ mengandungi antioksidan yang unggul diterajui oleh asid ellagik yang berupaya melindungi kalenjar prostat, payu dara, organ paru-paru dan jantung atau sistem kardiovaskular.

Tidak habis setakat itu, Blinq Beauty Drink juga mempunyai GARCINIA yang membantu meningkatkan metabolisma badan dan memerangkap lemak yang masuk ke dalam badan melalui pemakanan kita setiap hari serta GUARANA yang membantu mengekalkan keremajaan anda..

Kini anda sudah tahu apa yang berbaloi dengan RM 150.00 jika ingin dibandingkan dengan diri anda yang penting dan tidak ternilai harganya, sayangi diri kita dengan Blinq Beauty Drink.

Dapatkan Blinq Beauty Drink anda hari ini dan rasai kehebatannya..

SMS / whatsapp ke 013-7009146 dapatkan secara COD PERCUMA ke bangi, kajang dan putrajaya

atau layari www.blinqbeautyboutique.com untuk maklumat lanjut 

Friday, March 7, 2014

Blinq Beauty Drink Merawat kulit jerawat


Siapa ada kulit bermasalah seperti di atas? :) Setiap orang pasti ada masalah kulit yg tersendiri. ada yang berjerawat, ada yang berparut, ada yang rosak, ada yang kulit kusam.. ada pun yang kulit cantik bersih tapi sensitif... persoalannya bagaimana nak merawat semua masalah ini.. setiap hari kita memakai make-up yang tebal untuk cover cela di wajah kita. well setiap masalah pasti ada jalan penyelesaian. I love natural beauty so much. kalau boleh.. kluar dari rumah x perlu nak pakai makeup foundation atau apa2 sahaja. cukupla sapukan sun-block dan lip ice utk melembabkan bibir.

dulu muka yan pun nampak kusam je. x berseri.. walaupun kulit cerah.. yan nampak sgt pucat. lepas amalkan blinq beauty drink ni Alhamdulillah kulit makin berseri.. ehehe. berseri nak kawin jugak kot? :p

jom tgk ape yang ada dalam Blinq Beauty Drink ni sekejap :) dulu- dulu sebelum join amalkan Blinq ni rajin buat research setiap ingredient die.. ye la. nak consume dlm badan kan. mesti lah nak tau ape ada dalam tu ye dop.

ok jom tgk

Glutathione, Collagen, Vitamin c, Durian Belanda (Soursop), Guarana, Habbatus Sauda, Kurma, Stevia Extract, Delima, Madu dan Garcinia!

ok kat atas ni ada lah ramuan utama Blinq yang aktif! kandungan nya di jamin selamat. if x percaya boleh la google satu persatu mcm yan buat dulu.. hehe


  • Fakta #1  GLUTHATHIONE
mampu mencegah dari pembentukan melanin gelap sekaligus menjadi ejen pemutih. Ianya mampu meningkatkan imunisasi badan, mencegah barah dan melambatkan proses penuaan. kulit semakin cerah serta awet muda.
  • Fakta #2  COLLAGEN
Boleh menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang, membantu mengurangkan keradangan, memulihkan penyakit saraf dan mampu menghasilkan pola tidur yang baik, badan yang sihat kerana mempunyai tidur yang mencukupi.
  • Fakta #3  VITAMIN C
Mampu mempercepatkan pemulihan luka,melecur,gusi berdarah serta pelbagai penyakit yang berkaitan dengan kulit seperti dermatitis dan kudis, boleh baik dari sebarang masalh kulit
  • Fakta #4  KURMA
Mampu mengurangkan risiko strok kerana kandungan kaliumnya yang tinggi disamping mendapatkan detakan jantung yang lebih teratur, kandungan aspirin yang tinggi didalam kurma mampu mengurangkan rasa sakit dan demam serta boleh menurunkan tekanan darah, dan boleh mendapat metabolisma yang tinggi
  • Fakta #5  STEVIA EXTRACT
Mampu mencegah kencing manis, darah tinggi dan lemah jantung, mencuci buah pinggang, mengeluarkan toksik badan, meransang sistem imunisasi, mengalakkan hormon testoren dan mampu menyingkirkan asid urik (gout), mengelakkan batu karang, memberi tenaga dan mamou memecah lemak dan membunag kolestrol dalam darah
  • Fakta #6  DELIMA
Membaik pulih fungsi hati dan limpa, mencuci buah pinggang dan salur kencing, membantu penghadaman, membuang lemak-lemak berlebihan, mangelak alahan bagi wanita mengandung, membaiki sistem pembersihandan pengaliran darah, merawat dan memulih pesakit kencing manis, menambah tenaga dan mengelak dari penyakit lemah tenaga batin
  • Fakta #7 GUARANA
Menghalang saluran darah daripada tersumbat, memerangi radikal bebas, mengaktifkan sel sistem saraf, membaiki sistem penghadaman, melindungi hati, awet muda, menguatkan keupayaan seks dan mampu membuat kulit semakin lembut dan licin
  • Fakta #8  GARCINIA
Menghalang pembentukan lemak akibat daripada pengambilan makanan yang berlebihan, meningkatkan keupayaan badan, membekalkan tenaga serta mengurangkan selera makan, membakar kalori, mengurangkan kadar kolestrol dalam gula, dan meningkatkan sistem imunisasi badan
  • Fakta #9  HABBATUS SAUDA
Meningkatkan tenaga secara optimum, sebagai anti radikal bebas dalam darah, melambatkan penuaan, membantu mengalami masalah diabetis dan pengerasan saluran darah, mengatasi masalh kencing tidak lawas, kencing tidak puas, terpaksa meneran kuat untuk kencing, kerap kencing, air kencing keluar sedikit-sedikit dan kencing malam
  • Fakta #10  DURIAN BELANDA
Buah dari pokok Graviola adalah pembunuh semulajadi sel kanser yang ajaib dengan 10 ribu kali lebih kuat daripada segala jenis kanser, kesan anti tumor/kanser yang sangat kuat, dan boleh menyembuhkan segala penyakit kanser, anti bakteria/fungus, melawan berbagai jenis parasit dan cacing, serta mengurangkan tekanan darah, kemurungan dan stress
  • Fakta #11 MADU
Dapat meningkatkan hemoglobin , mencegah dari serangan anemia, menjaga stamina dan kesihatan wanita yang sedang mengandung, memperkuat sel darah putih, mengatasi sembelit, allergi dan penyakit asma
Picture
Tahu kah anda bahawa pesakit sendi yg serius memerlukan steroid setiap hari untuk menahan kesakitan mereka?

Mahukah anda hidup dengan bantuan Steroid setiap hari??

Tak mahu kan sb pengambilan streroid yg
berlebihan boleh menyebabkan ketidakselesaan pada tubuh badan, perut menjadi pedih, sentiasa rasa berdebar2, berat badan bertambah dan banyak lagi..

Tapi sekarang anda tak perlu risau lagi kerana Collagen Ikan Salmon, Habbatus sauda, Vitamin C dan madu yg terdapat dalam Blinq Beauty Drink dapat membantu anda untuk mengurangkan rasa sakit dgn izinNya, In shaa Allah.. Ramai yg telah mencuba dan memberi feedback yg positive..

Anda bukan sahaja dapat merawat masalah sendi tp banyak lagi khasiat Blinq Beauty Drink seperti menstabilkan hormon, sistem penghadaman yg teratur, pelawasan yg lebih baik, merawat masalah kulit seperi jerawat, jeragat, parut, tona tak sekata, pori2 besar, mencerahkan kulit dan banyak lagi.

Malah Blinq juga dapat memberi berat ideal kepada anda dengan memerangkap minyak berlebihan, pembakaran lemak dan
meningkatkan kadar metabolisme..

if korang nak tahu lebih lanjut tentang blinq makanan sunnah ni.. jom kite baca selanjutnya di www.blinqbeautyboutique.com k :)
untuk pembelian boleh contact yan direct izyan - 013-7009146 sms/whatsapp tau
Penghantaran secara percuma Bling Beauty Drink ke Bangi/ Putrajya / Kajang dan Serdang
jom cpt2 order untuk kekal sihat cantik dan slim bersama :)

Tuesday, March 4, 2014

few testimonies from my beloved customer ;) - ORIGINAL PERFUME murah dan berpatutan

hi Assalamualaikum semua..

harini just nak share some of my customer testimoni. mereka dah cuba dan puas hati sgt2 :)

semestinya Original reject perfume. kami tawarkan money back guarantee sekiranya customer kami tidak berpuas hati :) best kan? hehe

jom tgk sikit ape kata mereka yg dah cuba perfume Original Reject yan ni :)

from grace thanks dear :)

hehe nash cuba hugo bottled 6 :)

thanks iqa =)


Cpt dan packaging yg mantap!!
thanks elia. masa ni die borong 2 perfumes. pastu ade lagi byk dia borong.. nk tgk? tgk gambar bawah ni

Penuh 1 kotak. terbaik elia <3.. pastukan...

die restock lagi sampai penuh koleksi perfume dia :)

hehe nash my fren masa study dulu. die pun puas hati sgt!! :)


and some more testimoni belum sempat nak capture. nnti ada lagi yan tambah ok :)

like page yan kt sini www.facebook.com/byYanrosy

:)