Friday, June 27, 2014

Promosi Puasa Blinq Beauty Drink


Penat ditempat kerja? Letih melayan karenah anak-anak dirumah? Tak cukup rehat? Corak pemakanan yang tidak menentu? Sibuk? Ini adalah merupakan faktor-faktor yag menyebabkan badan kita terutama para wanita lemah, stress, sukar bangun awal, cepat letih & kitaran haid yang tidak menentu...

Jangan biarkan masalah ini membebani hidup anda. Amalakan Blinq Beauty Drink minuman kesihatan dengan pemakanan sunnah seperti Delima, Madu, Habbatus Sauda dan Kurma yang dapat membekalkan tenaga dan kecerdasan harian di samping membekalkan zat yang cukup untuk badan serta membantu melancarkan peredaran haid anda. Diperkaya pula dengan Collagen, Vitamin C serta Gluthatione yang dapat memperbaiki tekstur kulit anda daripada dalam supaya dapat menampilkan perwatakan ayu dan jelita. Gabungan guarana dan garcinia pula dapat membantu meningkatkan proses pembakaran lemak dan menyekat kolestrol berlebihan dalam badan untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. Usah risau Blinq Beauty Drink menggunakan Stevia Extract berbanding gula dimana ia dapat menbantu mengurangkan terus risiko kencing manis.


Produk muslim bertaraf 5 bintang, jimat,enak dan berkesan serta kepuasan dijamin.. Cubalah Blinq Beauty Drink anda pasti rasai kehebatannya

sekotak : RM 150
2 kotak RM 250 sahaja

** sah sehingga 7 Julai

Dapatkan Blinq di Bangi, Putrajaya dan Kajang secara COD.

Alami perbezaan bulan puasa anda bersama blinq beauty drink :)

PM / SMS / whatsapp:
0137009146

Selamat berpuasa buat semua umat Islam seluruh Malaysia :) 

Friday, June 20, 2014

Drama Kerana Terpaksa Aku Relakan dan perfumes Original Murah


dulu-dulu dapat surat cinta wangi bau bedak.

zaman sekarang pakai perfume je...

orang cakap perfume ni melahirkan aura tersendiri. kalau dah bagi sekali dengan nota cinta mungkin aura cinta la kan yang dapat. heeee 

dapatkan wangian branded original dengan harga yang jauh lebih murah dari kaunter. yang penting 100% ORIGINAL  di www.facebook.com/byYanrosy

tak usah gusar, kami menawarkan MONEY BACK Guarantee untuk anda yang tidak berpuas hati. 

sms / whatsapp 0137009146 untuk dapatkan wangian cinta anda sekarang 

Monday, June 9, 2014

Perfume Original Murah dan berpatutan :)

Anda masih belum mampu beli perfume ORIGINAL?
Harga mencecah RM300 untuk sebotol 100ml perfume? mahalnya.. tapi teringin..
tak perlu lagi gundah kerana kini anda mampu memiliki branded perfume jenama terkenal dengan harga 50% lebih murah dari beli di kaunter.
100% original dengan tawaran pemulangan wang jika anda tidak berpuas hati dengan perfume yang anda dapat 


mudah sahaja untuk dapatkannya, ORDER harini dan esok perfume anda akan sampai di depan pintu rumah. jimat wang parking, jimat masa, dan jimat wang minyak pergi balik ke shopping complex. kini semuanya di hujung jari anda.
hubungi saya untuk dapatkan perfume kegemaran anda sekarang
PM atau sms/whatsapp 0137009146 untuk dapatkan harga PALING ISTIMEWA. terhad kepada 10 orang TERAWAL sahaja 

like

Friday, June 6, 2014

Perfume Branded Original dan Murah



Keep Calm and wear your favourite perfumes :)

Perfume merupakan something yang sangat penting dalam hidup kita lebih-lebih lagi di dalam relationship tidak kira suami isteri, kekasih, kawan mahupun keluarga.

tidak pernah ada antara kita yang sukakan seorang yang bau badannya kita sendiri x boleh tahan bukan?

semburlah sedikit perfume untuk memberi ketenangan dan keselesaan buat diri kita dan buat orang-orang tersayang di sekeliling kita. 

kita pasti tak mahu mereka lari daripada kita daripada terpaksa menutup hidung ketika duduk di sebelah kita :)

dapatkan wangian original reject di mana anda dapat nikmati haruman seluruh dunia dengan tawaran harga yang lebih murah sehingga 50% 

Kami menyediakan wangian 100% original dengan tawaran "14 days Money back guarantee" supaya anda tidak merasa rugi mengeluarkan walau satu sen dengan kami :)

Like facebook kami:

atau anda boleh hubungi saya secara terus di talian 0137009146

atau untuk pembelian borong dan peluang dropship bolehlah tinggalkan email kepada yanrosy@gmail.com

Menghilangkan Masalah bau badan


Adakah anda mengalami masalah bau badan yang tidak menyenangkan untuk diri anda? 

Malu berhadapan dengan orang ramai?

[Badan berbau tengik?]

Orang kekeliling sampai sakit kepala dengan bau badan kita 

berkali-kali mandi pun.. sembur 1 botol perfume pun masih berbau.. haaai. Ape nak buat ni.. 

Kini syarikat kami menyediakan BODY ODOURLESS untuk anda hilangkan bau badan anda.

Tanpa pakai deodorant, badan anda kekal segar bersih dan tiada bau busuk. Secara tidak langsung dapat mencerahkan kulit bawah lengan :) seronok kan!

Satu botol yang diyakini menghapuskan bakteria yang memberi bau yang tidak menyenangkan.

Pm sy untuk sy bantu anda hilangkan bau badan dan kekal ceria dan confident sepanjang hari

RM 49.00 WM
RM 56.00 EM

[FREE POSTAGE untuk 50 orang pertama SAHAJA]

Sms/whatsapp dengan segera 0137009146


Lihat dan baca testimoni di sini:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.659047880836239.1073741828.659044017503292&type=1