Friday, August 29, 2014

Lumpur gunung berapi rahsia orang korea berkulit gebu


[ Fakta : Jika di KOREA orang ramai sibuk mengambil kesempatan untuk berendam dalam lumpur gunung berapi. ]

Kini kami bawakan untuk anda dalam bentuk Bar yang senang dibawa kemana-mana. Ia juga boleh digunakan untuk seluruh tubuh tidak semestinya muka sahaja

Bahan utama Blinq Beauty Bar adalah Lumpur Gunung Berapi

Tahukah anda Lumpur Gunung Berapi di KOREA sangat terkenal dengan khasiatnya untuk memperbaiki kulit serta membuang toksik dalam kulit.. Kini kami bawakan khas dari KOREA untuk kulit anda... Nikmati khasiat semulajadi dengan Blinq Beauty Bar yang dijamin selamat dan telah berdaftar dengan KKM.

Fungsi Lumpur Gunung Berapi :-

* Detoksifikasi Kulit
* Meningkatkan Sirkulasi Darah
* Menghaluskan Kulit
* Menghilangkan Racun Dalam Kulit
* Bersifat Terapeutik
* Mengurangkan Stress
* Kandungan Mineral Yang Tinggi

Disamping Lumpur Gunung Berapi, terdapat jugak stemcell epal, vitamin A,C dan E dalam Blinq Beauty Bar.

Sangat rugi jika anda tidak mencubanya
300% Keberkesanan dan kepuasan

Harganya cuma serendah RM40 ... Apa yang kita boleh buat dengan RM40 pada zaman sekarang? Sekali makan mungkin dah habis RM40 tu kan ?

Tapi dengan Blinq beauty bar, RM40 anda sangat tinggi nilainya kerana ia mampu :-

* Menghilangkan blackhead/whitehead
* Menghilangkan hitam di celah2 lipatan, di ketiak, celah peha dll
* Memudarkan jeragat
* Menghilangkan parut jerawat, strectmark
* Sekatakan warna tona kulit
* Membunuh jerawat batu dan jerawat pasir

PM / sms /whatsapp 0137009146 untuk nikmati khasiat lumpur gunung berapi sendiri yang kami bawakan pada anda dalam bentuk bar comel! 

www.blinqbeautyboutique.com

Wednesday, August 27, 2014

Blinq Beauty Drink now available in brunei



hello brunei!

If you want to look for good supplement, go for blinq beauty drink.

A very good supplement to be consume I promise you :)

you can have them in brunei from 

NG MEI ENG 

Phone number: +673 8826709

more details:
www.blinqbeautyboutique.com

Monday, August 25, 2014

Langsing dengan mudah dan yang paling penting MURAH!


Minuman Supplement Kesihatan dan kecantikan yang murah dan berbaloi setiap sen yang dilaburkan!

Murah tapi berkesan sangat tau :)

Minuman coklat lazat untuk melangsingkan tubuh badan yg gempal.

1box RM49
3 boxes RM130 only

Get them now

Sms/whatsapp 0137009146

Oh yes you can mix with coffee also 

www.blinqbeautyboutique.comwww.blinqbeautyboutique.com

kitaran haid dan kesuburan wanita yang baik


Tahukah Anda, Kepentingan Kitaran Haid Bagi Seorang
Wanita? Penanda kepada tahap kesuburan yang baik..

Walau bagaimanapun, tidak semua wanita bernasib baik mempunyai kitaran yang teratur. Ada yang tidak datang setiap bulan ataupun didatangi haid yang terlalu panjang. Ini amat merisaukan bagi yang merancang kehamilan.

Secara teorinya, proses untuk mendapatkan zuriat ataupun merancang kehamilan amat berkait rapat dengan kitaran haid..

Punca kitaran haid tidak teratur :
1. Kegemukkan
2. Berlebihan hormon prolaktiv
3. Terlalu kurus
4. Masalah kesihatan
5. Menopaus
6. Pencegah kehamilan
7. Tekanan / Stress
8. Penyusuan Badan
9. Masalah Tyroid
10. Ubat-ubatan

Habbatus Sauda, Madu, Kurma & Delima yang diperkaya di dalam Blinq Beauty Drink dapat membantu menstabilkan hormon
wanita. Ini secara tidak langsung dapat membantu mengembalikan kitaran haid yang normal dan Insha Allah akan memudahkan untuk mereka yang inginkan zuriat. Dengan keadaan hormon yang lebih stabil anda juga akan berasa lebih sihat & bertenaga!

PM / sms 013 7009146 untuk dapatkan blinq beauty drink anda sekarang 

www.blinqbeautyboutique.com

Wednesday, August 20, 2014

Cyst Mengecut! Blinq terbukti minuman sunnah yang mengandungi ramuan Anti-Kanser!


Alhamdulillah Cyst dulu ade dua, sekarang tinggal 1

semakin mengecut cyst tu. tak perlu operation yang menyakitkan dan mengerikan

semoga akak terus istiqamah dengan blinq dan merawat cyst akak

InsyaAllah produk muslim yang mengandungi ramuan aktif durian belanda yang mampu menghilangkan kanser lebih baik dari kemoterapi.

dengan tambahan bahan-bahan dari makanan kesukaan Nabi S.A.W
insyaAllah badan kita lebih sihat dan membawa kebahagiaan pada sekuruh ahli keluarga

Jom dapatkan blinq anda sekarang

hubungi sy 013 7009146

atau untuk info lanjut boleh terus ke website kami

Tuesday, August 19, 2014

Rawat dan buang Cyst secara natural dengan blinq beauty drink


Makanan Yang Merangsang Pertumbuhan CYST

Soya & Evening Primrose Oil
Kerana ia mengandungi “Phyto estrogen yang boleh menggalakkan pembesaran CYST

Ayam
Kerana ia disuntik hormon untuk mempercapatkan kadar pembesaran. Hormon berikut juga boleh menggalakkan pembesaran CYST

Ikan Keli yang dibela
Kerana ia diberi hormon untuk pembesaran dan pembiakan yang lebih cepat

Kawal Pemakanan
Kurangkan makanan yang mengandungi kolestrol yang tinggi

Bagaimana Blinq Beauty Drink dapat membantu?
Blinq Beauty Drink membantu menstabilkan hormon dan seterusnya membantu dalam proses pengecilan CYST. Kandungan Durian Belanda sangat efektif untuk melawan mengurangkan sel kanser / ketumbuhan. Kajian ini juga telah dijalankan oleh Dr. Hamid Arshad dimana Durian Belanda amat membantu dalam rawatan kanser. Beliau juga berkata ia adalah lebih baik dari kimoterapi jika diamalkan berterusan. Blinq Beauty Drink bukanlah ubat tetapi ia membantu tambahan pula dengan dengan permakanan sunnah seperti Habbatus Sauda.. Insha Allah.





untuk order boleh sms/ whatsapp 013 7009146

semoga kita sentiasa sihat dari penyakit-penyakit merbaya.

sentiasa sihat dan bahagia bersama keluarga tersayang :)

Thursday, August 14, 2014

Blinq Beauty Drink Trial pack!! Blinq murah dengan pack trial :)


Haaaaa... siapa cakap blinq mahal?? 

Ok pada sesiapa yang nak dan terrrringin sgt nak cuba kehebatan blinq ni n rasa belum mampu nak beli yang besar. Meh nak kenalkan trial set / travel set (muat masuk handbag)!! 

Dan harganya cuma RM59 sahaja. 

Murah gila kan. semua pun mampu milik :)

Details:
150gram per bottle (10 hari)

Dah confirm jerawat kurang,period pain hilang, kulit cerah berseri mai semula beli terus yang kotak besar ok! Hehe

Di dlmnya disediakan sudu untuk anggaran secawan blinq ditulis caranya di atas botol

Cepat2. Pre- order sbb kilang tgh proses!! Hehe

Boleh dapat your first trial botol ni on 25Ogos.

Pm/sms/whatsapp yan untuk booking tau!!
0137009146


di atas botol tu akan dituliskan cara-cara untuk membancuhnya

pandangan depan botol

nampak tak scoop comel tu. senang je, bancuh dengan air sejuk da boleh terus minum!

sedap oke!

**sori gambar tak berapa clear :D

Apa lagi. cepat-cepat order ye.

sms boleh. whatsapp boleh email pun boleh :)

013 700 9146 (sms / whatsapp)

blinq.yanrosy@gmail.com








Blinq dan Sijil Halal dari Jakim!


Alhamdulillah... Blinq Beauty Drink dijamin halal

Tak perlu risau tak perlu boikot! Hehe 

Produk bumiputra muslim,halal dan dijamin selamat!!

Minum tanpa jemu tanpa ragu
Sihat bahagia
Cantik terpesona
Slim bergaya

www.blinqbeautyboutique.com
#sihat #cantik #gebu #ideal

RM150 Sekotak

Set jimat blinq:
RM 280 - 2kotak
RM 400 - 3kotak

Pm/sms/whatsapp:
013 7009146

atau emailkan kepada 
blinq.yanrosy@gmail.com

Wednesday, August 13, 2014

Blinq beauty drink merawat senggugut dan menghilangkan jeragat dan parut


" BELI SEBAB NAK RAWAT SENGGUGUT. TAPI DAPAT BONUS PULAK : JERAGAT DAN PARUT PUN TURUT HILANG  "

dahsyat tak dahsyat. happy customer sbb dpt bonus pulak tetiba. jeragat yang dah bertahun di sental pun tak nak hilang tetiba minum blinq beauty drink jeragat hilang dan parut pun pudar.

Alhamdulillah. Syukur :)

Makanan kesihatan muslim yang banyak menggunakan makanan-makanan sunnah nabi S.A.W

jom dapatkan sekarang Blinq Beauty Drink



#sihat #cantik #gebu #ideal #blinqtestimoni

RM150 sekotak

SET JIMAT:
2 kotak : RM280
3 kotak : RM400

pm / sms / whatsapp:
013 7009146

www.blinqbeautyboutique.com

Thursday, August 7, 2014

Side income lumayan dengan BLINQ BEAUTY DRINK


"Sampai Bila Nak TENSION & PENING KEPALA Memikirkan Pendapatan Bulanan Yang Hanya Cukup-Cukup Makan & Kadang-Kadang Memang Tak Cukup Pun?"

"Sampai Bila Nak Hidup Tanpa Wang Simpanan Yang Mungkin Menjadi Beban Bila Betul-Betul diperlukan?"

"Jangan Jadi Orang Yang Dah Jatuh Dan Kemudian Ditimpa Tangga Pula."

Ramai Reseller sudah Berjaya Dengan Jayanya. Mendapat Keuntungan Yang Berganda Malah Hidup Lebih Mewah. Sekarang. hanya Asyik Tersenyum Setiap Hari Kerana pendapatan Masuk Tanpa Perlu Berpanas& Berhujan. Gunakan Kelebihan pemasaran atas talian untuk menambah pendapatan.

Pelajari Ilmu Online Marketing Bersama Reseller-Reseller Kami sekiranya ada antara yang bertuah menjadi family Blinq untuk kali ini. Rebut Peluang Keemasan Ini "Fast action Fast Result!)

untuk menjadi agent modal biasa adalah sebanyak RM1000


tapi kami membuka peluang kepada yang betul-betul komited ingin menambah pendapatan dengan modal serendah RM500 sahaja

**offer sah sehingga 10 Ogos.

lekas jangan lepaskan peluang keemasan ini

hubungi kami di talian 0137009146 untuk saya bantu dan guide anda sehingga kaya dan berjaya dengan permulaan 5 kotak blinq beauty drink