Thursday, October 15, 2015

Pinkylicious Blinq menjadikan kulit lebih berseri glowing


Assalammualaikum..

Harini yan nak share tentang produk yang tengah hangat sekarang ni.. iaitu PINKYLICIOUS!

Apa yang bagus tentang produk ni? 

Kebiasaannya wanita memang obses dengan kulit putih bersih.. 

Tapi ada tak wanita kat luar tu gilakan kulit pink-pink macam korean? or japanese gitu..


Cantik comel kan bila kulit kita cerah dan pink pink gitu.. 

So apa yang Pinkylicious ni boleh tolong untuk korang dapatkan kulit macam awek di atas ni :) 

Jom kita citer sikit.. 

FIRST BEAUTY “SOLUBLE” IN MALAYSIA 

❝ Memang jadi kaww.. kaww.. sepantas kilat ❞
FORMULASI TERKINI dari BLINQ® khas untuk anda dengan gabungan ramuan TERBAIK seperti:
  • GRAPE SEED

- Mencerah dan mencantikkan kulit
- Memutih, Membuat kulit mulus dan segar berseri-seri,
- Memudarkan parut dan jeragat
- Mencantikkan kulit dari dalaman dan luaran
- Melawan penuaan
- Memutihkan gigi dan menguatkan kuku
- Menambah daya tahan
  • VITAMIN C

- Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit
yang luka
- Mematikan pigment hitam dan melicinkan kulit
- Menghalang pembentukan jeragat
- Melembutkan kulit
- Mematikan sel-sel lama dan memperbaharui sel baru
  • EXTRACT APPLE

- Membersihkan kulit
- Awet muda
- Melembapkan kulit wajah
- Memudarkan parut dan jeragat
- Mencegah garis-garis halus
- Memutih
  • GREEN TEA

- Merupakan anti-pengoksidaan yang kuat, kaya dengan vitamin & mineral
- Mengontrol sebum penyebab jerawat
- Meredakan peradangan
- Membersihkan jauh ke dalam pori-pori
- Melindungi keratin kulit
- Menenangkan kulit sensatif
  • ALOE VERA

- Membantu memperkuatkan ikatan folikel rambut, menyihatkan
rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- Merawat garis-garis halus di sekitar wajah
- Merawat kulit berminyak
- Anti Aging
- Merawat kulit luka dengan pantas
  • SAKURA EXTRACT

- Mencantikkan kulit dari dalaman dan luaran
- Menyamar dan merawat noda serta kesan parut lama seperti
jeragat dan jerawat
- Mencerah dan mencantikkan kulit
- Membuat kulit mulus dan segar berseri-seri
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Menghilangkan jerawat, parut jerawat, patch kering, bintik hitam, rosacea, kulit pudar, kemerahankulit .
  • APRICOT SEED

- Membantu memulihkan masalah kulit seperti ekzima, gatal, kulit
kusam dan kulit kering.
- Melembap dan memelihara kekuatan akar rambut
- Membantu menghapuskan pembentukan jerawat dan jeragat
- Mengandungi Vitamin A & C, sesuai untuk kulit sensatif
- Berfungsi sebagai pencerah kulit
- Berfungsi sebagai pelembap untuk rambut , wajah & tangan


Semua pun boleh tau. Dari yang tiada masalah kulit sehinggalah yang ade jerawat dan enczema sekalipun! Ingredient yang cukup hebat untuk mendapatkan kulit yang super duper hebat cantik :D

Tak rugi mencuba tau sebab kesannya memang sepantas seminggu dah boleh nampak kesan. It happen to me :) Alhamdulillah. Produk blinq memang hebat. Bukan setakat nak kaya je, tapi founder blinq hq ni sendiri mementingkan kualiti produk mereka. Tu yang yan suka sangat dengan blinq ni..

Harganya pun berpatutan.. Sebotol hanya RM69 dan ianya tahan untuk diambil selama sebulan. Ok lah kan.. Maintenance untuk kulit sebulan RM 69 je :) Murah Murah..

Semua lapisan umur pun boleh ambil pinkylicios ni sebab ingredientnya cukuplah natural.. Tiada tambahan bahan-bahan yang merbahaya pun..

Cara mengambil pinkylicious ni pun cukup mudah.. ambil air masak 50ml (sikit je tau) - kalau terlebih air nnti tawar plak.. kalau sikit air lebih manis dan sedap! hehe , masukkan 1 tablet dalam air tu, tunggu larut semua dah boleh terus minum :)


Kalau berminat atau nak tny sebarang soalan tentang produk Pinkylicious ni boleh contact 

Izyan - 0137009146 

atau terus ke www.yanrosy.com untuk pembelian