Sunday, November 1, 2015

Kelebihan extract bunga sakura di dalam PINKYLICIOUS BLINQ

Nak cerita sikit kelebihan BUNGA SAKURA yang kini menjadi kegilaan rakyat malaysia untuk merawat kulit.

Perasan tak dah mula banyak produk kita yang ada extract sakura termasuk lah PINKYLICIOUS 

Menurut kajian, bunga sakura mampu memberikan CALMING EFFECT PADA WAJAH di mana ia membantu rona kulit kita kelihatan sekata dan glowing pink-pink seperti bunga sakura itu sendiri.

Menurut kajian juga, ia mampu meningkatkan collagen dalam badan yang menjadi anti aging! Sesuailah untuk kulit kekal remaja gituww!! Heheh


Gambar Throwback masa pregnantkn hana dulu di ueno park, japan.

Dan secara kebetulan pulak nama HANA kalau di jepun bermaksud bunga. Hahaha 

Tu yg terkenan mata hana tu :)

Jom tukar supplement anda pada PINKYLICIOUS :D kulit pasti lebih cerah merahjambu gituww hihi

Ramuan dalam PINKYLICIOUS 


So if korang tak tahu mana nak dapatkan blinq PINKYLICIOUS ni bolehla contact terus no berikut 
0137009146 (whatsapp only) atau boleh purchase terus di www.yanrosy.com

Bukan nak cerah je tau. Kalau mak ke makcik ke saudara mara yang ade JERAGAT yang susah nak hilang boleh la cuba makan pinkylicious ni. JERAGAT PASTI MUDAH HILANG dengan PINKYLICIOUS ni! 

cuba lah sekarang :)